• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Skořicová křidýlka
Napište svůj komentář k receptu

Skořicová křidýlka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicová křidýlka
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 2
      kg kuřecí maso křídla
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžička skořice
    • 1
      lžíce med
    • 3
      lžička koření na kuře např. Tabaco nebo klasické Grilovací
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Křídla opláchneme, dáme do mísy, osolíme - (asi 2 lžičky soli), přidáme 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci medu, 2 lžičky skořice, 3 lžičky koření na kuře a olej. Vše dobře promícháme, necháme aspoň hodinku marinovat a pak naskládáme do pekáčku a podlijeme asi 2 dcl vody. Dáme do vyhřáté trouby - asi na 170 °C péct. Peče se to asi hodinu.
2
Jako přílohu nejčastěji volím chléb anebo brambory pečené na plechu, který vložím do trouby asi 30-40 minut před dopečením křídel.
3
Je to hotovo naráz, křidýlka jsou krásně křupkavá a ta šťávička z křídel, opravdu nemá chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křidýlka od číňana

Křidýlka od číňana

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Křidýlka v marinádě z ančoviček a česneku

Křidýlka v marinádě z ančoviček a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova | 3. 5. 2013 19:56

    Super, ale omáčky udělám příště víc!

  • bubinka | 12. 10. 2012 22:28

    Výýýborné!!! Milujeme maso na "sladko". Trošku jsem měla obavu z té skořice, ale jakmile jsem ochutnala nemohla jsem najít slov jak je to dobré. Opravdu moooc dobrý recept. Kdo má rád med, určitě mu bude chutnat. Dávám 1

  • Martina Marťásek | 24. 11. 2007 17:04

    Tak dneska jsme měli tato křidýlka na oběd , příteli se nepozdávala ta skořice , ale nakonec jsme se všichni olizovali až za ušima :-)) Dobrotka si zaslouží 1* :-)

  • mina kubikova | 9. 9. 2007 09:52

    na rodinne zrazy na zahrade su dokonale, nasi teenageri sa idu za tym utlct....a moj 75 rocny otecko sa k nim rad vzdy prida. je to za 1*

  • Anonym | 1. 5. 2007 19:02

    Perfektní bašta.Dojedli jsme a nakládala jsem další várku.Chválili všeci.

  • Zapletalka | 25. 2. 2007 19:31

    Moc dobré, byla jsem pochválena

  • Pastis Petite | 24. 2. 2007 21:18

    Dnes večer jsem to dělala. Manžel řekl, že jsou to nejlepší křidýlka za posledních 20 let!

  • Monika | 6. 8. 2006 14:37

    Neuvěřitelně jednduché.Výtečné a pikantní.A ta vůně.Doporučuji zkusit.Zařazuji do oblíbených

  • Petra | 15. 5. 2006 10:45

    Dělala jsem 2x, poprvé přesně podle receptu, ale přeci jen se nám tam zdála ta skořice dost zváštní, proto mě překvapilo, když mě přítel týden nato požádal, jestli bych mu neudělala zase ta dobrá křídýlka, ale tentokrát bez skořice. No, stejně jsem jí tam dala, ale jen poloviční množství. Moc nám to chutnalo, budeme opakovat.

  • Alena Hanusová | 9. 5. 2006 11:11

    To vypadá velice zajímavě. Jsem zvědavá na tu chuť skořice a sojovky....s kuřátkem..mňam

  • Pavlína Svitáková | 9. 5. 2006 09:16

    Zkoušela jsem v sobotu na grilu.Je to bezvadé.Musí se to trošku hlídat,ale výsledek báječný!Za 1*

  • Anonym | 3. 5. 2006 07:32

    Hodina i s přílohou.Příjemná změna chuťová!

  • Jana Kutačová | 30. 4. 2006 09:55

    No,ten čas je přibližný(máme to rádi dobře propečené a to tak,že se i kosti rozpadají)..Jinak upečená křidýlka určitě poznáte.Myslím,že,45 minut stačí.

  • Jana | 29. 4. 2006 10:47

    Vážně se to peče celou hodinu?

  • Anonym | 28. 4. 2006 11:41

    Vynikající! Nejlepší je ta šťávička..Vytírali jsme pot om pekáček rohlíkama a mlaskali.díky.

  • Jana Kutačová | 25. 4. 2006 15:30

    Mám tento recept už dlouhá léta odzkoušený a každý byl překvapený tou kombinací skořice medu a koření..Dávala jsem kdysi křídla na polévku,ale od té doby,co jsem tohle upekla,už je nesmím dělat jinak než medovo-skořicově:o))

  • Tereza Jarčušková | 25. 4. 2006 12:15

    Zaujímavý recept, vyzerá to dobre.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření na kuře Kuřecí maso Med Rostlinný olej Skořice Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šťouchané brambory II.

Šťouchané brambory II.

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Minipizzy - šnečci

Minipizzy - šnečci

Pomerančová bábovka II.

Pomerančová bábovka II.

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Hrachová polévka s domácími houstičkami

Hrachová polévka s domácími…

Oříškovo-nugátová roláda

Oříškovo-nugátová roláda

Jogurtová buchta s ovocem II.

Jogurtová buchta s ovocem II.

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

77
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
46
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
46
Hovězí pečeně na divoko
Hovězí pečeně na divoko
38
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Skořicová křidýlka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact