Výborná,zrovna mi chládne na stole. Nejdřív jsem se lekla toho hustého těsta,ale po zamíchání sněhu, to bylo o.k. Četla jsem, že máte někteří problémy s citronovou kůrou, já dala sušenou od Vitany, a supr. Díky za recept.
Dnes jsem pekla a chutná to jak špatně ochucený perník,nic moc!
Citrónová kůra se nesmí strouhat i s bílou slupkou. Jen žlutý vršek. Bílá spodní slupka je hořká.
Terezko, já dávám citrónovou kůru do všech druhů bábovkových těst. Bez ní by mi tam "něco" chybělo. Nikdy mi po tom těsto nezhořklo. A po skořici také ne. Ale pokud Vám tohle množství nevyhovuje nebo nechutná, tak se nic nestane, pokud ho snížíte podle vlastních chutí a zvyklostí.
Skořicí to určitě nebylo, spíš citr. kůrou. Už se mi to v jiném receptu taky stalo. Citron se musí odrhnout pod horkou vodou.Pro jistotu vždy dávám té citr. kůry míň.
ráda bych se zeptala, jestli tolik skořice neudělá bábovku hořkou...popřípadě jestli by mi někdo neporadil s tím citronem. nedávno jsem do bábovky nastrouhala citr.kůru (bábovka byla dobrá), ale ne vynikající jako obvykle...nějak mi prostě zhořkla, a tak nevím jestli to je tím citronem nebo skořicí..díky moc
Je dobrá a krásně voní. Dělala jsem ji už 3x.
Nic moc, je to jako štrůdl bez jablek. :(
Výborná, ale příště fakt dvojitou dávku - takhle je to taková bábovička. Při pečení ukrutně voní z trouby.
Všichni jsme si moc pochutnali, opravdu VYNIKAJÍCÍ!!!
Ta je tak výborná, že ji příště udělám pro jistotu z dvojité dávky :) je fakt sqělá!
Rychlá, jednoduchá a VYNIKAJÍCÍ !!!! A vydrží dlouho čerstvá. Doporučuju vyzkoušet.