• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Skopové na víně s rozmarýnem
Napište svůj komentář k receptu

Skopové na víně s rozmarýnem

autor: Marie H.
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skopové na víně s rozmarýnem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • slanina
    • olivový olej
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks skopové maso kýta
    • rozmarýn mletý
    • červené víno větvička

Postup přípravy receptu

1
Kýtu pečlivě očistíme od tučných částí. Slaninu si nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme takto připravenou slaninou a ke každému klínku přidáme půlku podélně rozkrojeného stroužku česneku. Povrch kýty osolíme, opepříme, poprášíme rozmarýnem a opečeme na zbytku slaniny a oleji. Podlijeme vínem, přidáme 4 stroužky česneku, čerstvý rozmarýn. Pečeme přikryté, ke konci odklopíme. Šťávu zjemníme čerstvým máslem.
2
Jako příloha jsou dobré bramborové knedlíky a zelené fazolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové (skopové) kostky na majoránce

Vepřové (skopové) kostky na majoránce

Kuřecí stehna s citronem a rozmarýnem

Kuřecí stehna s citronem a rozmarýnem

Chlebová bábovka s rozmarýnem

Chlebová bábovka s rozmarýnem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tass | 22. 10. 2010 10:19

    A to maso nenakládáte předem? Třeba do mléka nebo jogurtu nebo do láku?

  • Blanka Habartová | 7. 11. 2009 15:05

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela. Moc dobré to bylo. S manželem jsme si velice pochutnali.

  • jitka horakova | 18. 5. 2009 15:16

    Dekuji moc za recept, delala jsem skopove poprve a bylo vyborne (ani jsem to necekala :-).Davam mezi oblibene.

  • Ivana | 26. 3. 2008 14:57

    Dobrý den,nedá mi to a píšu ještě jednou. Všem moc chutnalo. I naše skoro tříleté holky baštily.. rozmarýn nádherně stáhnul tu výraznou chuť skopového. Takže vřele doporučuji vyzkoušet i těm kterým skopové moc "nevoní" . Pekla jsem skopové prvně sama a naše mami- jinak výborná kuchařka- chválila a prosila o recept . Příští velikonoce upeču znova. Děkuji za recept.

  • Marie H. | 25. 3. 2008 09:51

    Ivanko, jsem ráda, že chutnalo. Taky jsem na Velikonoce pekla.Skopové a jehněčí je u nás v rodině moc oblíbené.

  • Ivana | 23. 3. 2008 11:07

    právě dopékám a chutná to výborně.. musím pochválit a kdybych byla registrovaná tak rozhodně hodnotím za 1* .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Skopové
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Máslo Olivový olej Pepř mletý Rozmarýn Skopové maso Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Rozpékané bylinkové brambory

Rozpékané bylinkové brambory

Kuře pečené na zelenině

Kuře pečené na zelenině

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

76
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
37
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
35
Virgin mojito
Virgin mojito
34
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Skopové na víně s rozmarýnem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact