• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Skopové na víně s rozmarýnem
Napište svůj komentář k receptu

Skopové na víně s rozmarýnem

autor: Marie H.
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skopové na víně s rozmarýnem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • slanina
    • olivový olej
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks skopové maso kýta
    • rozmarýn mletý
    • červené víno větvička

Postup přípravy receptu

1
Kýtu pečlivě očistíme od tučných částí. Slaninu si nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme takto připravenou slaninou a ke každému klínku přidáme půlku podélně rozkrojeného stroužku česneku. Povrch kýty osolíme, opepříme, poprášíme rozmarýnem a opečeme na zbytku slaniny a oleji. Podlijeme vínem, přidáme 4 stroužky česneku, čerstvý rozmarýn. Pečeme přikryté, ke konci odklopíme. Šťávu zjemníme čerstvým máslem.
2
Jako příloha jsou dobré bramborové knedlíky a zelené fazolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové (skopové) kostky na majoránce

Vepřové (skopové) kostky na majoránce

Kuřecí stehna s citronem a rozmarýnem

Kuřecí stehna s citronem a rozmarýnem

Chlebová bábovka s rozmarýnem

Chlebová bábovka s rozmarýnem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tass | 22. 10. 2010 10:19

    A to maso nenakládáte předem? Třeba do mléka nebo jogurtu nebo do láku?

  • Blanka Habartová | 7. 11. 2009 15:05

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela. Moc dobré to bylo. S manželem jsme si velice pochutnali.

  • jitka horakova | 18. 5. 2009 15:16

    Dekuji moc za recept, delala jsem skopove poprve a bylo vyborne (ani jsem to necekala :-).Davam mezi oblibene.

  • Ivana | 26. 3. 2008 14:57

    Dobrý den,nedá mi to a píšu ještě jednou. Všem moc chutnalo. I naše skoro tříleté holky baštily.. rozmarýn nádherně stáhnul tu výraznou chuť skopového. Takže vřele doporučuji vyzkoušet i těm kterým skopové moc "nevoní" . Pekla jsem skopové prvně sama a naše mami- jinak výborná kuchařka- chválila a prosila o recept . Příští velikonoce upeču znova. Děkuji za recept.

  • Marie H. | 25. 3. 2008 09:51

    Ivanko, jsem ráda, že chutnalo. Taky jsem na Velikonoce pekla.Skopové a jehněčí je u nás v rodině moc oblíbené.

  • Ivana | 23. 3. 2008 11:07

    právě dopékám a chutná to výborně.. musím pochválit a kdybych byla registrovaná tak rozhodně hodnotím za 1* .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Skopové
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Máslo Olivový olej Pepř mletý Rozmarýn Skopové maso Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zbojnické kotlety

Zbojnické kotlety

Boubínské bramboráčky

Boubínské bramboráčky

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Mazanec II.

Mazanec II.

Výborný kuskus

Výborný kuskus

Slaná roláda jako dort

Slaná roláda jako dort

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

75
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
22
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
22
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Slováček promluvil o léčbě Patrasové: Jak dlouho bude Dáda v Bohnicích!?

Slováček promluvil o léčbě Patrasové: Jak dlouho bude Dáda v Bohnicích!?

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

  • Recepty.cz
  • Skopové na víně s rozmarýnem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact