Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Kuře očistíme a naporcujeme.
2
Na másle osmažíme jemně pokrájenou cibuli. Když je cibule zlatavá, vmícháme mletou papriku. Po zpěnění zalijeme trochou vody, přidáme osolené porce kuřete a dusíme pod pokličkou. Při dušení porce obracíme a podléváme vodou.
3
Měkké porce kuřete vyjmeme, šťávu zahustíme světlou jíškou, kterou jsme připravili z mouky a másla, rozšleháme a povaříme nejméně 20 minut v hustší omáčku. Zalijeme smetanou, necháme přejít varem, přisolíme. Omáčku přecedíme na porce kuřete a prohřejeme.
4
Dále si uvaříme těstoviny. Dělejte to tak jak je děláte normálně.Až budou uvařené dejte je do skleničky. Nakonec přidáme omáčku.