Ocet zahřát s cukrem (nevařit). Feferonky naskládat do sklenice, zalít studenou marinádou a nechat odstát alespoň týden. K Silvestrovskému ovaru nemají chybu, vyzkoušeno.
Omlouvám se za "nedůvěru", ale vážně do láku nepatří žádná voda? Nebude to moc silný? Recept se mi líbí a mám nějaký super pálivý feferonky, tak bych to nerada pokazila... :-)
Airan Novakova
|17. 11. 2005 09:39
Jeden rok jsem si neobstarala feferonky, tak jsem koupila v Globusu mlete feferonky se soli, 1 kg obycejne papriky, ocistila od seminek, nakrajela podel na 1cm siroke pasy, smichala s mletimy feronami, a zalila tim octem s cukrem. Verte nebo ne, povedli se a zajem byl velky. Neni nad pikantni palive kdyz hrozi Silvestrovske prejidani:-))))