Černou ředkev dobře omyjeme a nakrájíme na jemné plátky. Každý posypeme cukrem nebo pokapeme medem a v chladu přes noc počkáme , až ředkev pustí šťávu . Užíváme každé dvě hodiny kávovou lžičku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucie
|18. 11. 2016 14:10
Mně teda vždycky tento sirup, když jsem byla malá, neskutečně chutnal :) Takže jdu dělat pro syna a uvidíme :-D
verka
|18. 1. 2015 14:43
já ředkev nastrouhám na hrubo,zasypu cukrem a hned pustí š'távu.zrovna dnes jsem synovi 5 let dělala,je to lepší než sirupy z lékárny a nám vždy pomohl!!!
toust
|17. 1. 2014 21:08
jenom já to ale dělám chytřeji.. do té řepy vykotlám díru, nasypu cukr a nečekám noc, ale třeba kolem hoďky a je z toho sirupu krásně na tu kávovou lžičku. Takže ušetříte čas i nádobí..
toust
|17. 1. 2014 21:05
horší- jak pro koho. je to sladký, naprosto chuťově nevinný sirup ;) můžu jedině doporučit:)
...další ,,babský,, recept a pro mě v dětsví ještě horší zážitek než cibulová šťávička =-O , protože táhlá slizká medicínka mě děsila už při pohledu :-D ... minulý týden jsem jí taky dělal a poslouchal stejné řeči jako jsem kdysi vedl já...