Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Věra Novotná
|22. 11. 2006 08:18
Super recept, rychlý a chutný. Takových víc.
Jana V.
|22. 11. 2006 07:54
Podobný recept mám,když směs salámu a strouhaného tvrdého sýra nasypete na plátky veky nebo třeba jen na rozkrojené housk lehce potřené máslem a dáte na chvilku do grilu,máte prima snídani třeba na nedělní ráno.Na Silvestra bych tohle zrovna nepoužila,ale jinak výhrady rozhodně nemám.
Gabriela B
|21. 11. 2006 21:14
Zaujali mě kritické komentáře tohoto receptu a tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet. Žiju v cizině, a proto jsem neměla k dispozici "turisťák", ale použila jsem podobný druh salámu. Jedli jsme s opečenou bagetou a chutnalo nám. Recept je možná jednoduchý, ale rozhodně bych ho neohodnotila jako slabý. Ale asi záleží na chuti. V žádném případě nevidím žádný důvod, proč by se tento recept nehodil na Silvestra.
kamila
|21. 11. 2006 17:29
Nejde přece o srozumitelnost, ale o obsah. Také si myslím, že turisťák a sýr není nic moc,zvláště když se to nabízí na silvestra. A mimo něj, asi také ne.
Jana z VM
|21. 11. 2006 09:46
Proč slabý ?? Recept, jako každý jiný, akorát je krátký. Ale dost srozumitelný pro každého, ne ?!
kamila
|20. 11. 2006 23:18
Trochu se Andrei zastanu, tento recept je opravdu slabý, slabý, slabý...
Jaroslava Oumarová
|20. 11. 2006 19:13
Andreo, hoďte "do placu" nějaký svůj recept. Jenom kritizovat umí kdekdo...