• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Silvestrovská dobrota
Napište svůj komentář k receptu

Silvestrovská dobrota

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Silvestrovská dobrota
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g balkánský sýr
    • 1
      balíček lučina
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 300
      g salám např. debrecínka, kuřecí šunka, apod.
    • 4
      ks vařená vejce natvrdo
    • 1
      sklenice nakládané kapie
    • 1
      ks veka

Postup přípravy receptu

1
Balkánský sýr utřeme s lučinou a česnekem, osolíme, opepříme, přidáme na drobno pokrájený salám, kapii a vejce. Promícháme a dáme stranou. Veku vydlabeme a zevnitř pokapeme olivovým olejem, dáme do ní utvořenou směs a pevně zabalíme do alobalu. Dáme do lednice nejméně na 3 hodiny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Dobrota z alobalu

Dobrota z alobalu

Kuřecí dobrota na víkend

Kuřecí dobrota na víkend

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena Hatláková | 30. 12. 2009 20:05

    Tak jsem dneska naplnila veku směsí dle receptu, hodně jí zbylo - ale je tak dobrá, že jí zítra namažu na chlebíčky ;)

  • Simča Sládková | 29. 12. 2009 21:33

    Pokud máte Balkánský sýr moc slaný, tak ho na 24 hodiny naložte másto salamury (slaného nálevu, ve kterém se prodává) do čerstvého mléka. A pokud paní Aleno nevíte co s vydlabanou střídkou, tak je možné ji sníst - usušit a ustrouhat na strouhanku - použít do sekané či karbanátků, nebo upéci kuře s nádivkou, na kterou ji využjete.... Určitě není nutné ji vyhodit....

  • Alena Hatláková | 29. 12. 2009 19:38

    Není náhodou náplně na jednu veku moc? A kolik dáváte té kapie? A ještě mi prosím poraďte co pak děláte s tou vydlabanou částí veky - nerada bych, aby letěla do koše ....

  • Malevilka :) | 30. 12. 2008 18:50

    Tak musim říct, že je to opravdu dobrota, až mě mrzí, že jsem neudělala 2 veky. Dala jsem tam sýr balkánského typu, ten si myslim, že není tak slaný, přesto jsem nesolila...A spokojenost. :)Neměla jsem sterilovanou kapii, tak jsem tam dala nakládanou okurku a česneku jsem také dala méně.Je to opravdu dobrota, jsem moc spokojena a dávám za 1.

  • Gábina Houšková | 3. 1. 2007 09:02

    asi hodně záleží na slanosti balkánského sýra, některý je slaný až dost, jiný ne

  • Jana | 2. 1. 2007 22:13

    Tento recept jsem vyzkoušela, je výborný,ale pozor na sůl, tu bych úplně vynechala! Udělala jsem to totiž podle návodu, osolila a nedalo se to jíst, musela to jsem vyhodit. Podruhé jsem tedy vůbec nesolila a bylo to v pohodě, na první ochutnání je to dost slané, ale sůl se pak v lednici rozleží.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Pozdní večeře Syrové Silvestr Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Česnek Lučina Nakládané kapie Olivový olej Pepř mletý Salám Sůl Vařená vejce Veka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Řezy Pribiňáček

Řezy Pribiňáček

Zapečené brambory se žampiony

Zapečené brambory se žampiony

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Česnekové knedlíčky (nočky) ze strouhanky

Česnekové knedlíčky (nočky) ze…

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

445
Poctivá kuřecí polévka
Poctivá kuřecí polévka
382
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
37
Ořechové řezy s polevou z remosky
Ořechové řezy s polevou…
26
Sypánky s mákem
Sypánky s mákem
22
Piškotová roláda univerzální
Piškotová roláda…

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Silvestrovská dobrota
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact