• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Silvestrovská dobrota
Napište svůj komentář k receptu

Silvestrovská dobrota

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Silvestrovská dobrota
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g balkánský sýr
    • 1
      balíček lučina
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 300
      g salám např. debrecínka, kuřecí šunka, apod.
    • 4
      ks vařená vejce natvrdo
    • 1
      sklenice nakládané kapie
    • 1
      ks veka

Postup přípravy receptu

1
Balkánský sýr utřeme s lučinou a česnekem, osolíme, opepříme, přidáme na drobno pokrájený salám, kapii a vejce. Promícháme a dáme stranou. Veku vydlabeme a zevnitř pokapeme olivovým olejem, dáme do ní utvořenou směs a pevně zabalíme do alobalu. Dáme do lednice nejméně na 3 hodiny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Dobrota z alobalu

Dobrota z alobalu

Kuřecí dobrota na víkend

Kuřecí dobrota na víkend

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena Hatláková | 30. 12. 2009 20:05

    Tak jsem dneska naplnila veku směsí dle receptu, hodně jí zbylo - ale je tak dobrá, že jí zítra namažu na chlebíčky ;)

  • Simča Sládková | 29. 12. 2009 21:33

    Pokud máte Balkánský sýr moc slaný, tak ho na 24 hodiny naložte másto salamury (slaného nálevu, ve kterém se prodává) do čerstvého mléka. A pokud paní Aleno nevíte co s vydlabanou střídkou, tak je možné ji sníst - usušit a ustrouhat na strouhanku - použít do sekané či karbanátků, nebo upéci kuře s nádivkou, na kterou ji využjete.... Určitě není nutné ji vyhodit....

  • Alena Hatláková | 29. 12. 2009 19:38

    Není náhodou náplně na jednu veku moc? A kolik dáváte té kapie? A ještě mi prosím poraďte co pak děláte s tou vydlabanou částí veky - nerada bych, aby letěla do koše ....

  • Malevilka :) | 30. 12. 2008 18:50

    Tak musim říct, že je to opravdu dobrota, až mě mrzí, že jsem neudělala 2 veky. Dala jsem tam sýr balkánského typu, ten si myslim, že není tak slaný, přesto jsem nesolila...A spokojenost. :)Neměla jsem sterilovanou kapii, tak jsem tam dala nakládanou okurku a česneku jsem také dala méně.Je to opravdu dobrota, jsem moc spokojena a dávám za 1.

  • Gábina Houšková | 3. 1. 2007 09:02

    asi hodně záleží na slanosti balkánského sýra, některý je slaný až dost, jiný ne

  • Jana | 2. 1. 2007 22:13

    Tento recept jsem vyzkoušela, je výborný,ale pozor na sůl, tu bych úplně vynechala! Udělala jsem to totiž podle návodu, osolila a nedalo se to jíst, musela to jsem vyhodit. Podruhé jsem tedy vůbec nesolila a bylo to v pohodě, na první ochutnání je to dost slané, ale sůl se pak v lednici rozleží.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Pozdní večeře Syrové Silvestr Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Česnek Lučina Nakládané kapie Olivový olej Pepř mletý Salám Sůl Vařená vejce Veka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Krůtí medajlonky se sýrem

Krůtí medajlonky se sýrem

Club Sandwich

Club Sandwich

Citronová poleva

Citronová poleva

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Treska na gril

Treska na gril

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a tatarkou

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…

Rajčatové smoothie

Rajčatové smoothie

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

32
Babiččiny halušky
Babiččiny halušky
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
22
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
21
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Silvestrovská dobrota
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact