Z uvedených ingrediencí zpracujeme těsto a dáme odpočinout do ledničky minimálné 1 hodinu. Poté jej rozdělíme na 2 poloviny. 1 polovinu vyválíme a dáme do vyššího pekáčku nebo plechu o rozměrech 25 cm na 35 cm. Místo vymazání formy jsem použila pečící papír, přímo na něm můžete těsto krásně vyválet a snadno přenést do plechu. Těsto musí přesahovat dno, protože pak budeme spojovat spodní a vrchní část.
2
Kandované ovoce nakrájíme na malé kousky, taktéž nakrájíme na kousky i čokoládu a umícháme spolu s tvarohem a marmeládou. Náplň natřeme na těsto. Vyválíme 2 polovinu těsta a tou přikryjeme náplň a spojíme okraje obou těst (na vyválení horní vrstvy opět použijte pečící papír, pak stačí těsto převrátit rovnou na náplň a papír sloupnout). Na horní vrstvu rovnoměrně rozložíme mandle.
3
Troubu zahřejeme na 220 °C , po vložení buchty snížíme na 200 °C a pečeme 25-30 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petr
|31. 3. 2013 20:18
http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24757914 kouknete vyhledejte super slevy..?!!! :-* ;-)
kisel
|31. 3. 2013 14:51
http://visitors2cash.com/ref.php?refId=106748
for more information
Romana
|29. 3. 2013 14:30
Pipivo, váš recept je úžasný, zkoušela jsem ho dřív, než na Velikovoce a zítra peču znovu a naostro, děkuji :-) <3 <:-) :-P ;-) :-[ :-* O:-) :-)) <3 <:-) :-) :-P :-* :-)) <:-) <3
tonca
|20. 12. 2010 17:33
http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU
Dagmar Lukšová
|25. 3. 2008 18:29
Moc, moc dobrý ! Děkuji za recept ! Místo kandovaného ovoce jsem dala rozinky, sušené brusinky a meruňky. Na noc jsem je dala do rumu. Buchta se povedla, všem moc chutnala. Druhý a třetí den je nádherně vláčná. Pokud ovšem zbyde. Dávám za 1.
iva nemcova
|17. 3. 2008 09:56
Poslala jsem i fotku,takze az ji p.Kovarova prida ,tak se pak muzete i podivat,jestli vypada moc dobre :-)))
Markýza První
|16. 3. 2008 17:57
To vypadá moc dobře, na Velikonoce vyzkouším. díky za recept.