Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dante
|28. 10. 2016 01:30
V mikrovlnce? Spíš Opossum.
Dante
|28. 10. 2016 01:24
No recept je irský.řekněte v Irsku,že chcete tento anglický pie tedy koláč a obzvláště v oblasti severu dostanete i přísady které nejsou vidět. V nejlepším případě v celém Irsku se usmějí ovšem budete za hlupáky. Navíc tato verze je patlanina jen tak na rychlo když není nic jiného po ruce. Tak ostatně i vznikl ovšem přísad je více a liší se vskutku oblast od oblasti. Hůře vypadající než na této fotce jsem ještě neviděl. Je chudáček i na ingredience osekaný, mdlý a unavený. Takhle vypadal možná během světové války. CO NEUMÍM TAK SE TÍM NEPYŠNÍM.
gárfield martha
|13. 3. 2015 16:39
Takhle ten recept opravdu nevypadá. Je to oblíbené irské jídlo, vím o čem mluvím :-|
Strašně dobré jídlo, určitě vyzkouším i různé variace, tento anglický recept se liší v masové směsi oblast od oblasti, přidávají se třeba houby, celer... tato kombinace je moc dobrá.
!!!Jen je škoda, že v názvu chyba, takto ten recept přes vyhledávání nikdo nenajde, je to Shepherd's pie!!!
Alena
|11. 11. 2011 20:57
Ztratila jsem recept na Sheperd´s pie, co jsem měla od rodiny z Anglie. Tento tomu vůbec neodpovídá. Chybí mi např. více koření (bobkový list). Ementál je česká náhražka, typický anglický pie je s chedarem..... :-(
possum *
|14. 2. 2007 13:52
Anonyme, sice jsem ten recept nepsala ja, ale znam ho velmi dobre. Ja ho tedy delam v mikrovlnce, ale stejne: jak se muzes zeptat jestli 1/2 nebo 1/2 kg? :-O Samozrejme je mysleno pul. Ale klidne muzes dat celou na ten pomer masa. :-)