Sezamové kuře v těstíčku
Sezamové trojhránky
Sezamové brambory s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá změna, jednou za čas.
Nepovidejte
Prsa osmažíme vcelku nebo nakrájená? Věty začínají velkým písmenem, mezi tečkou a čárkou se dělá mezera.
Zelenina v pánvi
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Vločkové řezy s krémem
Tvarohové brambory - zapečené
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Pečený Pangasius
Bramborovo-špenátová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi