Kečup, hořčici, worchestr, olej svaříme na omáčku a dáme stranou buřty, cibuli a okurku nakrájíme na nudličky a smícháme s uvařenou omáčkou, přidáme majonézu a dle chuti sůl a pepř. Necháme v lednici nejméně 2 dny odležet, podáme s chlebem a pečivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
nudak
|23. 1. 2016 11:44
:-)
nudas
|23. 1. 2016 11:43
snad je to dobre
Iva Pěnkavová
|3. 12. 2008 14:00
Vynikající , také dělám s více chilli ,akorát 1 várka je málo a 2 dny uležet - no spíše schovat před rodinou , alu jinak LAHODA !!
Petr Kramárik
|7. 7. 2008 15:36
Výborný recept, místo ostrého kečupu jsem dal normální a přidal jsem chilli - čím víc, tím líp!
Irča
|3. 8. 2007 10:18
Z tohoto salátu se přidáním natvrdo uvařené nastrouhané brambory stane výborná pomazánka na chlebíčky.
Di
|25. 1. 2007 18:28
MV mém receptu na sloní žrádlo se salám, cibule a okurky umelou a smíchají s uvařenou omáčkou. Druhý den přidám majolku a případně i trochu jogurtu Activia. Je to skvělá pomazánka,
Anonym
|25. 1. 2007 12:43
Já to znám také jako Sloní žrádlo..ale ještě s přidáním chilli...je to pak pikantnější...
Zuzana M
|25. 8. 2005 15:47
Tenhle recept znám jako Sloní žrádlo, je to výborné, i když silně nedietní.:-))
iva p
|23. 8. 2005 11:39
Pul kila je vzdycky malo,a dva dny na prolezeni ,to je scifi, tak dlouho nikdy nevydrzi.Jedno z jidel,o ktere se s manzelem perem,a zavodime,kdo bude driv u lednice.Jednim slovem MNAMKA.