není třeba ocet, stačí že jsou tam kyselé okurky; já dávám max. jednu lžíci láku.
já ji dělám takhle : kečup a plnotučnou hořčici nechám na pánvičce přejít varem a do vychladnuté dám namletý nebo nastrouhaný salám a majolku a nevěděla jsem jestli tam patří i cibule, teď vidím, že jo tak ji nakrájím na půlměsíčky. Ocet tam nedávám i cukr a wotšestr ne. Natírám to na veku nebo rozkrojenou housku a posypu nastrouhaným sýrem cihlou.Příprava mě trvá 10-15 minut.
Já jsem se chtěla jen zeptat, kolik tam má být toho octa, protože to v ingrediencích není napsaný! Jinak tuto pomazánku dělala mamka když jsem byla malá a moc mi chutnala a jsem ráda, že jsem to konečně našla! ;-)
VYBORNE A V AMERICE MOC CHUTNE:))