Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku. Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme. Po vychladnutí zamícháme do umletého salámu a přidáme majolku. Opět dobře promícháme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
vorass
|2. 2. 2014 19:52
není třeba ocet, stačí že jsou tam kyselé okurky; já dávám max. jednu lžíci láku.
Miroslava Severová
|12. 1. 2007 13:00
já ji dělám takhle : kečup a plnotučnou hořčici nechám na pánvičce přejít varem a do vychladnuté dám namletý nebo nastrouhaný salám a majolku a nevěděla jsem jestli tam patří i cibule, teď vidím, že jo tak ji nakrájím na půlměsíčky. Ocet tam nedávám i cukr a wotšestr ne. Natírám to na veku nebo rozkrojenou housku a posypu nastrouhaným sýrem cihlou.Příprava mě trvá 10-15 minut.
Simona Rudolfová
|3. 6. 2006 13:36
Já jsem se chtěla jen zeptat, kolik tam má být toho octa, protože to v ingrediencích není napsaný! Jinak tuto pomazánku dělala mamka když jsem byla malá a moc mi chutnala a jsem ráda, že jsem to konečně našla! ;-)