Kuřecí prsa a játra nakrájíme na stejnoměrné kousky. Zvlášť je orestujeme v malém množství oleje, smícháme dohromady, osolíme a opepříme, necháme vystydnout. Utřeme žloutky s máslem do pěny.
2
Nakrájíme na kostky pečivo a smícháme s petrželkou. Mléko s vodou přivedeme k varu, vsypeme koření a zalijeme pečivo. Necháme prochladnout, vmícháme utřené žloutky s máslem a opatrně tuhý sníh. Do vymazané a vysypané formy dáme vrstvu nádivky, na ni poklademe maso a přikryjeme zbytkem nádivky. Pečeme asi půl hodiny.
3
Je možné podávat s brambory nebo jen tak samotnou. Výborně se mi osvědčila za studena na tenko nakrájená jako součást studeného pohoštění. Zaručeně budete mít úspěch, když k ní budete podávat ledový salát.