Ve vodě si rozmíchejte kakao, za stálého míchání přiveďte k varu (zhoustne to), povařte cca 1 minutu a nechte řádně prochladnout.
2
Utřete máslo s cukrem do pěny a po troškách přidávejte svařené kakao (poněkud zeřídne).
3
Na dno hranaté formy dejte piškoty a lžící poklaďte krémem, vrstvy střídejte, poslední je krém. Nechte v lednici do druhého dne. Před podáváním ozdobte šlehačkou, jahodou a lístkem máty.
4
Poznámka: lze použít i dětské piškoty; také krém je možné nalít najednou, ale to se potom piškoty jaksi sdružují a krém se mezi ně nedostane.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdenka Kocmichová
|21. 2. 2010 20:55
Výborné! Přidala jsem vrstvu oslazeného tvarohu a také ovoce (meruňky, jahody) jako helena a bylo to výborné.
bara
|9. 6. 2008 12:11
Naprosto bajecne! Delala jsem s cukrarskymi piskoty a pouze 190 g masla a nechala ulezet pres jeden den. Se slehackou a jahodami, jak to ohodnotil muj muz: Je to zver!