Bagety rozkrojíme a potřeme česnekem. Celou papriku dáme do trouby a pečeme asi 10 minut středně. Po 10 minutách vytáhneme papriku z trouby, rozkrojíme, odstraníme semínka a nakrájíme na jemno. Sardelky nakrájíme na hrubo, rajčata také nakrájíme. Všechno dobře promícháme a ještě přidáme lžičku citrónové šťávy, fazolové lusky, olivový olej, špetku pepře, špetku soli, vypeckované olivy dobře promícháme a vložíme do bagety.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jaroslava Oumarová
|30. 3. 2006 07:43
Mne by zase zajímalo, jak je to s těmi fazolovými lusky. V postupu se nepíše o jejich tepelné úpravě a za syrova jsou jedovaté!
luckymili
|29. 3. 2006 21:39
Nedovedu si zcela představit tu chuť a složení. Ráda zkouším všechno nové, proto bych se ráda zeptala, ta paprika před pečením se nepokape olejem? A potom vrchní kůra se neloupeme? A rajče se krájí celé, nebo se vyjme vnitřek?