• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Semínkové krekry s bylinkami
Napište svůj komentář k receptu

Semínkové krekry s bylinkami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Drobné slané pohoštění přijde vždycky vhod. Skvělé semínkové krekry oceníte nejen jako malé občerstvení na výletě, ale také jako pohoštění nečekané návštěvy. Jejich přípravu zvládnete za 15 minut a kýžený výsledek v podobě bylinkami provoněných krekrů tak na sebe nenechá dlouho čekat.

Pivní pomazánka z romaduru

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g mouka žitná
    • 90
      g ovesné vločky
    • 150
      g semínka (len, slunečnice, sezam, mák...)
    • 1
      lžička tymián sušený
    • 1
      lžička rozmarýn sušený
    • 1
      lžička oregáno sušené
    • 0,50
      lžička sůl hrubá mořská
    • 50
      ml olivový olej
    • 150
      ml horká voda

Postup přípravy receptu

1
Všechny suché ingredience včetně bylinek a soli dejte do velké mísy, dobře promíchejte. Přilijte olej s vodou a rukama vypracujte lepkavé těsto.

RADA: Které bylinky použít během vaření a které až před servírováním

2
Polovinu těsta dejte na pečicí papír, přiklopte dalším archem papíru a rozválejte na placku tenkou asi 2 mm. Sejměte vrchní papír a nožem do placky udělejte zářezy do tvaru mřížky. Stejně zpracujte druhou polovinu těsta.

RADA: Tyčinky se slaninou a tymiánem

3
Placky na papíře přeneste na plech a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 25 minut. Měly by zezlátnout. Hotové krekry nalámejte na kusy. Co nesníte hned, uchovejte v uzavíratelné nádobě.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Housky

Housky

Škvarkové tyčinky

Škvarkové tyčinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Horká voda Mouka Olivový olej Oregáno Ovesné vločky Rozmarýn Semínka Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plundrové těsto

Plundrové těsto

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Ořechový chléb II.

Ořechový chléb II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Bazalkové tofu

Bazalkové tofu

Hrníčková ovocná roláda

Hrníčková ovocná roláda

Česnekové knedlíčky (nočky) ze strouhanky

Česnekové knedlíčky (nočky) ze…

Ořechové fit muffiny

Ořechové fit muffiny

Doporučujeme

30 minut
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

50
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným…
35
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
32
Dýňová tortila
Dýňová tortila
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Moderátorka Klára Doležalová o svém chrtovi: Zastaví se mi srdce, když Ben běží. Život bez něj si nedokážu představit!

Moderátorka Klára Doležalová o svém chrtovi: Zastaví se mi srdce, když Ben běží. Život bez něj si nedokážu představit!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Felix Slováček ml. o zesnulé sestře: První slova o Aničce (†29)!

Felix Slováček ml. o zesnulé sestře: První slova o Aničce (†29)!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

Další doporučené recepty:

Semifreddo s karamelovými sušenkami
Semifreddo s karamelovými sušenkami
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry s rozmarýnem
Semínkové krekry s rozmarýnem
Semlor
Semlor
Sendvič s rybou v těstíčku
Sendvič s rybou v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Semínkové krekry s bylinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact