Na olej dáme pokrájenou cibuli a nahrubo nastrouhanou mrkev a necháme smažit. Potom přidáme na kostičky nakrájené maso a na proužky nakrájený salám a uzené plecko. Osolíme, přidáme pepř, kostku bujónu a všechno koření a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme troškou vody. Když je maso skoro hotové, přidáme na kostičky nakrájenou papriku a na plátky nakrájené žampiony a ještě chvilku dusíme. Na závěr přidáme smetanu a necháme ještě chvilku povařit. Na talíři posypeme nahrubo nastrouhanou Nivou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anna
|9. 4. 2016 22:57
Uz som videla stovky receptov od samoukov, ale tento prekoná úplne vsetky!
Kombinovat údené mäso, salámu, curry, mrkvu, smotanu, gyros, Nivu atd. - tak to je skutocne zlocin!
Jitka
|12. 2. 2013 12:39
Každému chutná asi něco jinýho, ale mě z toho vyšla pořádná patlanice všeho možnýho jen jídlo se tomu fakt nedá řikat.
Mony
|10. 2. 2013 16:02
tohle by uvařil snad jen pejsek s kočičkou a já blbá se nechala nachytat :-$