I nám moc chutná, dcera tomu říká bramborák na plechu. Zahušťuju obilnou kaší místo mouky.
Dělala jsem k večeři a měla velký úspěch. Přidala jsem ještě 6 ve slupce vařených brambor, které jsem nastrouhala na struhadle s většími oky a kromě tvrdého sýra jsem přidala i balkánský. Opravdu dobré a celkem dietní, protože té mouky tam je potřeba opravdu maličko. Použila jsem polohrubou a vodu z cukety jsem slila. Děkuji za inspiraci. Budu opakovat častěji.
Děkuji za upozornění, samozřejmě pekáč :o), peče se tak 30 min. Je chutná ještě teplá - taková řidší nebo studená - ztuhlá.
Tuto sekanou taky dělám a je moc dobrá, ale asi tam máte překlep, patří těsto nalít na vymazaný pekáč a ne koláč a ještě chybí dodatek že se upeče :o)