Maso vymícháme spolu s vejcem, kořením a 1 dl vody. Zahustíme zelím a strouhankou a vytvarujeme hladké kulaté placičky, které zvolna opečeme na oleji dokřupava z obou stran.
2
Podáváme s opečenými brambory a kvašenými okurkami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Margita
|17. 11. 2010 19:12
blanko,vzdyt pise,ze placicky,co se ti nezda ?
Blanka Suarezova
|20. 6. 2010 23:53
Ten vyraz kulate placicky se mi nezda Bud placicky nebo kulicky
Viktor Langer
|25. 8. 2007 16:38
Nikdy jsem neuměl vařit.Ani jsem neměl snahu se to naučit.Teď se už ror snažím a musím říct,že mito jde.Vyhledávám si spíše něco lehčího a tenhle recept mezi ně patří.Bylo to opravdu moc dobré!
Hana Rožníčková
|10. 10. 2006 10:01
To vypadá zajímavě, akorát nevím jestli bych toto množství usmažila na 4 lžících oleje..Nebo ten olej patří do masa??
Jana Kutačová
|14. 8. 2006 23:17
Pročítám recepty a narazila jsem na recept na karbošky se zelím,které dělávala babička.Je to sice už dost dávno,co jsem je jedla,ale vím,že to bylo poměrně dost oblíbené jídlo u nás v rodině pro jeho jednoduchost i finanční nenáročnost.K tomu bramborová kaše a okurkový salátek.Vynikající.Budu muset zase v jídelníčku obnovit.:o)