Maso rozdělíme na osm porcí a z každé vytvarujeme podlouhlé nízké placky. Na čtyři placky položíme po plátku šunky a sýra. Okraje potřeme rozšlehaným žloutkem, přikryjeme zbylými plackami a zmáčkneme. Řízky obalujeme ve vejci a poté ve strouhance. Osolíme a opepříme.
2
Na rozpáleném oleji smažíme po obou stranách asi 4 minuty. Chutná s pečenými brambory a hlávkovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
zdenka supolova
|26. 2. 2010 21:42
Kdo chce něco rychlého a dobrého,ať udělá tyto řízky Cordon bleu.Základem je ale opravdu kvalitní mleté,nemusí být ani telecí,já dělala z vepřového.A potírat vajíčkem taky ne,zato dobře zmáčknout kraje.Rozhodně budou patřit ke stálicím,vřele doporučuji a dávám 1.
Daniella O.
|22. 2. 2010 19:23
Kulinarsky zazrak v tom take nevidim, ale teleci maso je dobre a hodnotit 5kou bylo zbytecne. Je zde mnoho horsich receptu.
zdenka supolova
|22. 2. 2010 16:49
Nevyzkoušet a hodnotit pětkou,to se vymyká mému chápání :-(
Michal Formáček
|21. 2. 2010 16:24
no teda, vypadá to zajímavě...možná první recept, který mě tu neznechutil..kazdopadne to potirani vejcem je nejspis zbytecne ne? maso drzi pri sobe i bez vejce...take me napadlo, ze by mozna bylo lepsi maso krajet... vznikne mnohem lepsi textura... zkuste to a povezte.