Recept jsem si trochu upravila:každý plátek sekané jsem zvlášť obalila v bramborovém těstě a na oleji usmažila.Žádný trojobal,jen bramborové těsto.K tomu špenát.Výborné.Dávám 1.
Pro Janu: ne, vyválela jsem bramborové těsto, potřela masovou náplní, zarolovala jako roládu a tu jsem krájela na 1 cm široké plátky. Tyto plátky jsem pekla na plechu na pečícím papíře.
Pochopila jsem dobře,že pokud pečete v troubě,pečete sekanou v těstě vcelku?
Tak jsem o víkendu vyzkoušela. Bramborové těsto jesm rozválela, potřela masovou náplní a zarolovala. Pak jsem krájela na 1cm plátky a pekla v troubě. Nejdřív bylo bramborové těsto trochu tužší, ale druhý den trochu změklo. Všem to moc chutnalo.
Měli jsme k obědu a pochutnali jsme si. Sekanou jsem měla připravenou již od neděle v lednici, takže jsem jen zabalila do bramborového těsta, hned nakrájela, obalila a smažila. Připadalo mi to jako rychlovka.
Včera jsem vyzkoušela.Příprava je trošku zdlouhavější,ale výsledek byl vynikající.Z půl kila mletého masa a 1 brambor.těsta jsem měla 20 řízečků.Obdarovala jsem tedy i sousedku a ta si papáníčko také moc pochvalovala.Udělala jsem i špenátek.Moc dobré.:o)
Jaroslavo, maso tvar nezmění, bramborové těsto drží.
Gábino, dělám obdobný recept s tím, že peču v troubě a nikdy jsem s tím neměla žádné problémy. Peču na pečícím papíře. Vřele doporučuji.
Mám dotaz, maso bude tepelnou úpravou trošku měnit tvar. Co to udělá s bramborovým těstem? Jinak chuťově to bude určitě bašta:-))
No,tak tohle bude dost dobré.Já bramborové těsto také smažím,ale se sekanou jsem to nezkoušela..o)
myslíte, že by to šlo upéci i v troubě na plechu?