• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Sekaná jako roštěná
Napište svůj komentář k receptu

Sekaná jako roštěná

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sekaná jako roštěná
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mleté maso
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • hladká mouka
    • olej
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Do mletého masa přidáme pepř, sůl, 1 vejce, strouhanku a trochu mléka a na drobno pokrájenou 1 cibuli. Pořádně vypracujeme a děláme placičky velké asi jako dlaň. Placičky potřeme hořčicí, obalíme v mouce a na rozpáleném oleje rychle opečeme.
2
Opečené placičky přendáme na talíř a do výpeku dáme osmažit 2 na kostičky nakrájené cibule. Když je cibule osmažená, přidáme placičky, podlijeme vodou a necháme dusit až se cibule rozdusí, aby se udělal pěkný sos. Pokud není rozvařená, můžeme ji protlačit sítkem nebo rozmixovat nebo nechat jen tak, jak to má každý rád. Na závěr dochutíme solí, když je sos málo slaný.
3
Podáváme s různě upravenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova…

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 12. 2. 2013 18:56

    Recept mě moc nenadchl :-( , omáčka byla hodně cítit od smažení a také byla dost mastná.

  • Martina Brunnerová | 14. 3. 2008 09:02

    Včera jsme dělali k večeři, bylo to rychlé a moc dobré. Jen jsem si recept vylepšila ještě trochou anglické slaniny do základu omáčky. Hodně mi to připomíná tzv. klopsy. Takže nekritizovat a vyzkoušet :-)

  • Jana H. | 20. 2. 2008 19:00

    Aleno, ale v receptu není, že se pečou v troubě, píši, že se dusí. Pokud nemáte důvěru, nevařte.

  • Anna | 20. 2. 2008 10:32

    Tohle jídlo vypadá dobře.

  • Alena | 17. 2. 2008 14:09

    No tak já si holt roštěnou představuju jinak. Tohle jsou prostě karbanátky pečené v troubě...nic proti nim, já je taky občas peču v troubě, nejsou pak tak nacucané tukem...

  • Petra Plevová | 14. 2. 2008 18:28

    Jo a tyhle,,roštěnky" určitě vyzkouším a mylím,že použiju kvalitnější mleté hovězí(mám vyzkoušené z Hypernovy,nebo z Alberta)

  • Petra Plevová | 14. 2. 2008 18:23

    Já peču v troubě čevabčiči.Museli jsme doma vyloučit smažená jídla.Navíc jsem zjistila,že to má něco do sebe.Vypečeným sosem polévám brambory,které už nemusím mastit.

  • Jana Nesvadbová | 14. 2. 2008 16:59

    Lenko, naprostý souhlas, placičky z mletáho peču i vtroubě na cibuli a přidám do sosu co zrovna mám, rajčata, papriky, houby, hrášek, zkrákta pokračovací recep

  • Jana H. | 14. 2. 2008 16:13

    Aleno, proč ne? Vždyť se dělá sekaná na svíčkové, Dalmatské čufty a je to taky sekaná. prostě jsem nevěděla co uvařit, tak jsem experimentovala a hlavně riskovala a za hodinku bylo uvaříno i s bramory. No a po snězení jsem to sem vložila a ještě žiju. Bude foto.

  • lenka | 14. 2. 2008 11:43

    Já si to představit umím! Péci karbanátky v troubě nebo je dusit je zdravější úprava než smažení v tuku. Ale nebýt toho atraktivního názvu, asi by recept trochu zapadl...čili: dobrý marketingový tah :-)

  • Alena | 14. 2. 2008 10:17

    To si neumím představit. Počkám, až to někdo vyzkouší....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hořčice Mléko Mleté maso Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Houbový kuba II.

Houbový kuba II.

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

Karamelové oplatkové řezy

Karamelové oplatkové řezy

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Úterní salát s rukolou

Úterní salát s rukolou

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Kančí guláš s bramborami

Kančí guláš s bramborami

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

62
Ředkvičkové suflé s bramborem
Ředkvičkové suflé s…
38
Zbojnické kolínko
Zbojnické kolínko
33
Rychlý borůvkový koláč
Rychlý borůvkový koláč
31
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
27
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Liliou Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Liliou Khousnoutdinovou

Další doporučené recepty:

Sejkory
Sejkory
Sejkory F.O.O.D.
Sejkory F.O.O.D.
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná podle Itala
Sekaná podle Itala
  • Recepty.cz
  • Sekaná jako roštěná
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact