• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sekaná jako roštěná
Napište svůj komentář k receptu

Sekaná jako roštěná

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sekaná jako roštěná
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mleté maso
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • hladká mouka
    • olej
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Do mletého masa přidáme pepř, sůl, 1 vejce, strouhanku a trochu mléka a na drobno pokrájenou 1 cibuli. Pořádně vypracujeme a děláme placičky velké asi jako dlaň. Placičky potřeme hořčicí, obalíme v mouce a na rozpáleném oleje rychle opečeme.
2
Opečené placičky přendáme na talíř a do výpeku dáme osmažit 2 na kostičky nakrájené cibule. Když je cibule osmažená, přidáme placičky, podlijeme vodou a necháme dusit až se cibule rozdusí, aby se udělal pěkný sos. Pokud není rozvařená, můžeme ji protlačit sítkem nebo rozmixovat nebo nechat jen tak, jak to má každý rád. Na závěr dochutíme solí, když je sos málo slaný.
3
Podáváme s různě upravenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

Hovězí krk na hořčici alias chuďasova…

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 12. 2. 2013 18:56

    Recept mě moc nenadchl :-( , omáčka byla hodně cítit od smažení a také byla dost mastná.

  • Martina Brunnerová | 14. 3. 2008 09:02

    Včera jsme dělali k večeři, bylo to rychlé a moc dobré. Jen jsem si recept vylepšila ještě trochou anglické slaniny do základu omáčky. Hodně mi to připomíná tzv. klopsy. Takže nekritizovat a vyzkoušet :-)

  • Jana H. | 20. 2. 2008 19:00

    Aleno, ale v receptu není, že se pečou v troubě, píši, že se dusí. Pokud nemáte důvěru, nevařte.

  • Anna | 20. 2. 2008 10:32

    Tohle jídlo vypadá dobře.

  • Alena | 17. 2. 2008 14:09

    No tak já si holt roštěnou představuju jinak. Tohle jsou prostě karbanátky pečené v troubě...nic proti nim, já je taky občas peču v troubě, nejsou pak tak nacucané tukem...

  • Petra Plevová | 14. 2. 2008 18:28

    Jo a tyhle,,roštěnky" určitě vyzkouším a mylím,že použiju kvalitnější mleté hovězí(mám vyzkoušené z Hypernovy,nebo z Alberta)

  • Petra Plevová | 14. 2. 2008 18:23

    Já peču v troubě čevabčiči.Museli jsme doma vyloučit smažená jídla.Navíc jsem zjistila,že to má něco do sebe.Vypečeným sosem polévám brambory,které už nemusím mastit.

  • Jana Nesvadbová | 14. 2. 2008 16:59

    Lenko, naprostý souhlas, placičky z mletáho peču i vtroubě na cibuli a přidám do sosu co zrovna mám, rajčata, papriky, houby, hrášek, zkrákta pokračovací recep

  • Jana H. | 14. 2. 2008 16:13

    Aleno, proč ne? Vždyť se dělá sekaná na svíčkové, Dalmatské čufty a je to taky sekaná. prostě jsem nevěděla co uvařit, tak jsem experimentovala a hlavně riskovala a za hodinku bylo uvaříno i s bramory. No a po snězení jsem to sem vložila a ještě žiju. Bude foto.

  • lenka | 14. 2. 2008 11:43

    Já si to představit umím! Péci karbanátky v troubě nebo je dusit je zdravější úprava než smažení v tuku. Ale nebýt toho atraktivního názvu, asi by recept trochu zapadl...čili: dobrý marketingový tah :-)

  • Alena | 14. 2. 2008 10:17

    To si neumím představit. Počkám, až to někdo vyzkouší....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hořčice Mléko Mleté maso Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Smažená kapusta

Smažená kapusta

Domácí gyros

Domácí gyros

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Jahodové muffiny II.

Jahodové muffiny II.

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

82
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
68
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
56
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
49
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
39
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Sejkory
Sejkory
Sejkory F.O.O.D.
Sejkory F.O.O.D.
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná podle Itala
Sekaná podle Itala
  • Recepty.cz
  • Sekaná jako roštěná
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact