Láďa Hruška předvedl v tv opravdu skvělý recept - tzv.bábovku pro masožravce, jak sám nazval.
2
A jak tuto sekanou připravíme?
3
Nejprve si rozkrájíme rohlíky na kostičky, vhodíme do misky a zalijeme mlékem.
4
Na pánvi si mezitím připravíme na oleji či sádle cibulku. K rozmočeným rohlíkům v mléce, přidáme dvě vejce, maso, sůl, pepř a celé to promícháme. Z plotny sejmeme zlatavou cibulku a přidáme do misky k ostatním ingrediencím. Nesmíme ještě zapomenout na nastrouhaný křen a pak vše znovu důkladně promícháme.
5
Připravíme si vymazanou bábovkovou formu a část směsi do ní vložíme. Na to poklademe vařená vajíčka, párek a okurky. Toto celé zakryjeme pak zbytkem směsi z masa.
6
Celou formu si zakryjeme alobalem, vložíme do trouby předehřáté cca na 220°C. Necháme péct asi 45 minut.