• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sekaná a brambory v páře
Napište svůj komentář k receptu

Sekaná a brambory v páře

autor: Jessey
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Sekaná
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • 2
      ks cibule osmahnutá
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžička majoránka
    • 1
      lžička líbeček
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 5
      lžíce strouhanka
  • Příloha
    • 4
      ks brambory střední
    • olivový olej
    • sůl
    • líbeček
    • mletý kmín či drcený

Postup přípravy receptu

1
Nejprve osmahnout cibulku do zlatova. Poté smíchat všechny ingredience kromě strouhanky. Ručně promíchat (promačkat) a až poté přidat strouhanku. Z toho pak vytvarovat ideálně 4 malé sekané a dát na plech. Podlít vodou a trochou olejem, nejlépe olejem potřít (bazalkový olej ve spreji je nejlepší)

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Trouba - 200 stupnů na 15 min, poté ztlumit na 180 stupnů a nechat +- 45 min péct, dokud nebude kůrka propečená. U horkovzdušné trouby použít stejný postup, jen o 20 stupnů méně Alternativy : kuřecí či krutí maso - je řidší, přidat strouhanku
3
Brambory nakrájet na menší kousky, dát do menšího hrnce a napařováčku. Nalít vodu po napařováček. Brambory polijeme lehce olivovým olejem, přidáme sůl, kmín a libeček, ideálně vše po lžičce až dvou (odhadem). Jakmile voda začne vařit, přikryjeme poklicí a ztlumíme a vaříme +- 23 minut. Můžeme vyzkoušet nožem, zda se rozpadají. Pokud ne, necháme dodělat.

RADA: Připravte si sekanou, která nepraskne podle VIDEO návodu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekané houbové řízky

Sekané houbové řízky

Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Sekaná s šunkovou pěnou

Sekaná s šunkovou pěnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Sekaná
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hořčice plnotučná Líbeček Majoránka Mleté maso - míchané Mletý kmín Olivový olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce

Sekaná, která nepraskne

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roláda z esíček

Roláda z esíček

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Hamburger úžasné chuti

Hamburger úžasné chuti

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Americký hamburger z vyzrálého…

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Vepřové na pánvi

Vepřové na pánvi

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Sekaná, která nepraskne

Poslední sledované recepty

143
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
120
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
83
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
50
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
44
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem
Segedinský salát a toast s bylinkovým…
Sejkory
Sejkory
Sejkory F.O.O.D.
Sejkory F.O.O.D.
Sekaná jako roštěná
Sekaná jako roštěná
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná pečeně s paprikou
  • Recepty.cz
  • Sekaná a brambory v páře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact