• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš III.
Napište svůj komentář k receptu

Segedínský guláš III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 18
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínský guláš III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřové maso
    • 700
      g kysané zelí
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g sádlo
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      dl zakysaná smetana
    • mletá paprika
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.
2
Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvrdlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • asi tak | 20. 6. 2016 10:47

    jste proste kokotko co neumi varit ani parky

  • student | 19. 6. 2016 10:43

    Milý Lászlo, pochybuji že jste student gastronomie nebo někde vaříte v restauraci. Kdyby jste neco takového zvládl tak by jste věděl že když musíte uvařit pro stovky lidí tak musíte zahustit jíškou. Za prvé nikdo nemá rád guláš řídký jako polévka a nikdo nemá čas provařovat guláš tak dlouho aby sam od sebe zhoustl. Za druhé to že se tam přidá mouka nemění nic na hmotnosti a velikosti a množství masa. takže až budete mít zase někdy chuť rýpat do klasických receptů tak se raději přesvědčte co píšete a čím to máte podloženo. PS: ještě se musíš něco naučit

  • Jarek | 15. 5. 2016 19:47

    Píšete jeden nesmysl vedle druhého. Moukou se zahušťuje především v Americe, proto se jí také říká "americká záklechtka". V Evropě se zahušťuje zásmažkou. Nevím, co Vás překvapuje na segedinském guláši zahuštěném záklechtkou, asi jste jich moc neuvařil.

  • László | 10. 9. 2015 15:52

    A ako vidieť, neviete, že guláše sa nezahusťujú a teda múka do guláša nepatrí. Do piva si nedolievate mlieko - tak s tou múkou je to presne tak isto. Táto hlúposť má pôvod v Nemecku - pridáme múku, ušetríme peniaze na mäse...! Je to predsa najmúdrejší národ - ako "múdro" riadi Európu tá najhoršie oblečená? :-P

  • brunnetka | 17. 6. 2015 10:22

    taky na to hledím, že tam asi jedna nula u mouky přebývá.

  • Denisa | 12. 12. 2014 18:38

    To je fakt, kdo dal půl kila mouky, tak bych mu nedávala ani vařečku do ruky :-D Spíš se autorka o jednu nulu spletla...se stává :-P

  • recepty73
    recepty73 | 17. 7. 2014 09:46

    ...půl kg hladké mouky určitě ne a zelí přidávám ke konci dušení rovnou k masu...

  • jenda.kuchtik | 27. 5. 2012 14:09

    Výborný guláš. Já když ve finále dochucuji, přidám 1/2 čajové lžičky pálivé papriky. Guláš je pak pikantní. S moukou ovšem šetřím, nedržím se receptu.

  • denda | 10. 9. 2011 11:18

    Jeto dobrý recept akorát bych tam dala masox jinak výborné ;-)

  • pacho178 | 24. 4. 2011 13:49

    S tým množstvím mouky, nevím, nevím. Vyskouším oznámkuji. Děkeji za nápad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Kysané zelí Mletá paprika Sádlo Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí cacciatore

Kuřecí cacciatore

Léčivý med malé vyděračky

Léčivý med malé vyděračky

Kuře po židovsku podle paní Konstancie Železné

Kuře po židovsku podle paní…

Hustá bramboračka

Hustá bramboračka

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

Pečená krůta s pečenými brambory a…

Jíšková pórková polévka

Jíšková pórková polévka

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Krkovice se zelím

Krkovice se zelím

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

56
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
50
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
49
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
36
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš z chytrého hrnce
Segedínský guláš z chytrého hrnce
Segedínský guláš z pomalého hrnce
Segedínský guláš z pomalého hrnce
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact