• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš III.
Napište svůj komentář k receptu

Segedínský guláš III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínský guláš III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřové maso
    • 700
      g kysané zelí
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g sádlo
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      dl zakysaná smetana
    • mletá paprika
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.
2
Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvrdlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • asi tak | 20. 6. 2016 10:47

    jste proste kokotko co neumi varit ani parky

  • student | 19. 6. 2016 10:43

    Milý Lászlo, pochybuji že jste student gastronomie nebo někde vaříte v restauraci. Kdyby jste neco takového zvládl tak by jste věděl že když musíte uvařit pro stovky lidí tak musíte zahustit jíškou. Za prvé nikdo nemá rád guláš řídký jako polévka a nikdo nemá čas provařovat guláš tak dlouho aby sam od sebe zhoustl. Za druhé to že se tam přidá mouka nemění nic na hmotnosti a velikosti a množství masa. takže až budete mít zase někdy chuť rýpat do klasických receptů tak se raději přesvědčte co píšete a čím to máte podloženo. PS: ještě se musíš něco naučit

  • Jarek | 15. 5. 2016 19:47

    Píšete jeden nesmysl vedle druhého. Moukou se zahušťuje především v Americe, proto se jí také říká "americká záklechtka". V Evropě se zahušťuje zásmažkou. Nevím, co Vás překvapuje na segedinském guláši zahuštěném záklechtkou, asi jste jich moc neuvařil.

  • László | 10. 9. 2015 15:52

    A ako vidieť, neviete, že guláše sa nezahusťujú a teda múka do guláša nepatrí. Do piva si nedolievate mlieko - tak s tou múkou je to presne tak isto. Táto hlúposť má pôvod v Nemecku - pridáme múku, ušetríme peniaze na mäse...! Je to predsa najmúdrejší národ - ako "múdro" riadi Európu tá najhoršie oblečená? :-P

  • brunnetka | 17. 6. 2015 10:22

    taky na to hledím, že tam asi jedna nula u mouky přebývá.

  • Denisa | 12. 12. 2014 18:38

    To je fakt, kdo dal půl kila mouky, tak bych mu nedávala ani vařečku do ruky :-D Spíš se autorka o jednu nulu spletla...se stává :-P

  • recepty73
    recepty73 | 17. 7. 2014 09:46

    ...půl kg hladké mouky určitě ne a zelí přidávám ke konci dušení rovnou k masu...

  • jenda.kuchtik | 27. 5. 2012 14:09

    Výborný guláš. Já když ve finále dochucuji, přidám 1/2 čajové lžičky pálivé papriky. Guláš je pak pikantní. S moukou ovšem šetřím, nedržím se receptu.

  • denda | 10. 9. 2011 11:18

    Jeto dobrý recept akorát bych tam dala masox jinak výborné ;-)

  • pacho178 | 24. 4. 2011 13:49

    S tým množstvím mouky, nevím, nevím. Vyskouším oznámkuji. Děkeji za nápad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Kysané zelí Mletá paprika Sádlo Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Bábovka olejová II.

Bábovka olejová II.

Mrkvovo-celerový salát

Mrkvovo-celerový salát

Nepečené kokosové kuličky

Nepečené kokosové kuličky

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Jemná vajíčková pomazánka

Jemná vajíčková pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

83
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
68
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
58
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
54
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
41
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Amal už toho měla plné zuby: Zákaz telefonů u Clooneyových

Amal už toho měla plné zuby: Zákaz telefonů u Clooneyových

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš z chytrého hrnce
Segedínský guláš z chytrého hrnce
Segedínský guláš z pomalého hrnce
Segedínský guláš z pomalého hrnce
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact