Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.
2
Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvrdlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
asi tak
|20. 6. 2016 10:47
jste proste kokotko co neumi varit ani parky
student
|19. 6. 2016 10:43
Milý Lászlo, pochybuji že jste student gastronomie nebo někde vaříte v restauraci. Kdyby jste neco takového zvládl tak by jste věděl že když musíte uvařit pro stovky lidí tak musíte zahustit jíškou. Za prvé nikdo nemá rád guláš řídký jako polévka a nikdo nemá čas provařovat guláš tak dlouho aby sam od sebe zhoustl. Za druhé to že se tam přidá mouka nemění nic na hmotnosti a velikosti a množství masa. takže až budete mít zase někdy chuť rýpat do klasických receptů tak se raději přesvědčte co píšete a čím to máte podloženo.
PS: ještě se musíš něco naučit
Jarek
|15. 5. 2016 19:47
Píšete jeden nesmysl vedle druhého. Moukou se zahušťuje především v Americe, proto se jí také říká "americká záklechtka". V Evropě se zahušťuje zásmažkou. Nevím, co Vás překvapuje na segedinském guláši zahuštěném záklechtkou, asi jste jich moc neuvařil.
László
|10. 9. 2015 15:52
A ako vidieť, neviete, že guláše sa nezahusťujú a teda múka do guláša nepatrí.
Do piva si nedolievate mlieko - tak s tou múkou je to presne tak isto.
Táto hlúposť má pôvod v Nemecku - pridáme múku, ušetríme peniaze na mäse...!
Je to predsa najmúdrejší národ - ako "múdro" riadi Európu tá najhoršie oblečená?
:-P
brunnetka
|17. 6. 2015 10:22
taky na to hledím, že tam asi jedna nula u mouky přebývá.
Denisa
|12. 12. 2014 18:38
To je fakt, kdo dal půl kila mouky, tak bych mu nedávala ani vařečku do ruky :-D
Spíš se autorka o jednu nulu spletla...se stává :-P