• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš III.
Napište svůj komentář k receptu

Segedínský guláš III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 18
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínský guláš III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřové maso
    • 700
      g kysané zelí
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g sádlo
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      dl zakysaná smetana
    • mletá paprika
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.
2
Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvrdlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • asi tak | 20. 6. 2016 10:47

    jste proste kokotko co neumi varit ani parky

  • student | 19. 6. 2016 10:43

    Milý Lászlo, pochybuji že jste student gastronomie nebo někde vaříte v restauraci. Kdyby jste neco takového zvládl tak by jste věděl že když musíte uvařit pro stovky lidí tak musíte zahustit jíškou. Za prvé nikdo nemá rád guláš řídký jako polévka a nikdo nemá čas provařovat guláš tak dlouho aby sam od sebe zhoustl. Za druhé to že se tam přidá mouka nemění nic na hmotnosti a velikosti a množství masa. takže až budete mít zase někdy chuť rýpat do klasických receptů tak se raději přesvědčte co píšete a čím to máte podloženo. PS: ještě se musíš něco naučit

  • Jarek | 15. 5. 2016 19:47

    Píšete jeden nesmysl vedle druhého. Moukou se zahušťuje především v Americe, proto se jí také říká "americká záklechtka". V Evropě se zahušťuje zásmažkou. Nevím, co Vás překvapuje na segedinském guláši zahuštěném záklechtkou, asi jste jich moc neuvařil.

  • László | 10. 9. 2015 15:52

    A ako vidieť, neviete, že guláše sa nezahusťujú a teda múka do guláša nepatrí. Do piva si nedolievate mlieko - tak s tou múkou je to presne tak isto. Táto hlúposť má pôvod v Nemecku - pridáme múku, ušetríme peniaze na mäse...! Je to predsa najmúdrejší národ - ako "múdro" riadi Európu tá najhoršie oblečená? :-P

  • brunnetka | 17. 6. 2015 10:22

    taky na to hledím, že tam asi jedna nula u mouky přebývá.

  • Denisa | 12. 12. 2014 18:38

    To je fakt, kdo dal půl kila mouky, tak bych mu nedávala ani vařečku do ruky :-D Spíš se autorka o jednu nulu spletla...se stává :-P

  • recepty73
    recepty73 | 17. 7. 2014 09:46

    ...půl kg hladké mouky určitě ne a zelí přidávám ke konci dušení rovnou k masu...

  • jenda.kuchtik | 27. 5. 2012 14:09

    Výborný guláš. Já když ve finále dochucuji, přidám 1/2 čajové lžičky pálivé papriky. Guláš je pak pikantní. S moukou ovšem šetřím, nedržím se receptu.

  • denda | 10. 9. 2011 11:18

    Jeto dobrý recept akorát bych tam dala masox jinak výborné ;-)

  • pacho178 | 24. 4. 2011 13:49

    S tým množstvím mouky, nevím, nevím. Vyskouším oznámkuji. Děkeji za nápad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Kysané zelí Mletá paprika Sádlo Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

Bábovka s kysanou smetanou

Bábovka s kysanou smetanou

Kuře s kysanou smetanou

Kuře s kysanou smetanou

Koka dortík - rychle a snadno

Koka dortík - rychle a snadno

Zahradní hamburgery - grilované

Zahradní hamburgery - grilované

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Ruské vejce

Ruské vejce

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

60
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
37
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
36
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

Další doporučené recepty:

Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš z chytrého hrnce
Segedínský guláš z chytrého hrnce
Segedínský guláš z pomalého hrnce
Segedínský guláš z pomalého hrnce
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact