• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Segedínská krkovička
Napište svůj komentář k receptu

Segedínská krkovička

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínská krkovička
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      ks plátky krkovičky bez kosti pro tři osoby
    • sůl
    • pepř mletý
    • 15
      g sladká paprika nebo v kombinaci s pálivou, dle chuti, cca
    • 300
      g kysané zelí okapané, neproplachovat!
    • sádlo nebo olej
    • 120
      ml smetana ke šlehání cca
    • 400
      ml vývar cca
    • jíška nebo hladká mouka na zahuštění
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Silnější plátky krkovičky lehce naklepeme a po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme, opepříme.
2
Cibule oloupeme, pokrájíme na kostičky a osmažíme na sádle či oleji. Přidáme plátky krkovičky, které osmažíme dozlatova na cibuli z obou stran.
3
Po osmažení masa přidáme do tuku v hrnci papriku, kterou necháme krátce zpěnit a poté ihned přilijeme vývar a promícháme, aby nám paprika smažením nezhořkla.
4
Pod poklicí dusíme maso téměř doměkka za občasného promíchání. Přidáme okapané zelí a dodusíme zelí s masem společně doměkka.
5
Přilijeme smetanu, případně dle potřeby i vývar, abychom měli omáčky tolik, kolik potřebujeme a zahustíme omáčku domácí jíškou z másla a hladké mouky. vše necháme provařit, dochutíme solí a pepřem dle potřeby a můžeme podávat.
6
Podáváme s houskovým nebo kynutým knedlíkem.
7
Na talíři můžeme dozdobit krkovičku kolečky osmažené maďarské klobásy, kopečkem zakysané smetany, nebo ji lehce zakapat smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Vepřové
Zálivky a omáčky Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Jíška Kysané zelí Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Sádlo Sladká paprika Smetana ke šlehání Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Šlehačkový beránek

Šlehačkový beránek

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Banánovo-jahodový dort

Banánovo-jahodový dort

Houbové rizito (rýže) po našem

Houbové rizito (rýže) po našem

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

113
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
37
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
32
Souvlaki s tzatziki
Souvlaki s tzatziki
27
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
26
Salát se šunkou a vejci
Salát se šunkou a vejci

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Sedlácký salát
Sedlácký salát
Sedmikráskový med s pomerančem
Sedmikráskový med s pomerančem
Segedín s knedlíkem po našem
Segedín s knedlíkem po našem
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
  • Recepty.cz
  • Segedínská krkovička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact