• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Segedín z naloženého bůčku
Napište svůj komentář k receptu

Segedín z naloženého bůčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedín z naloženého bůčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • kysané zelí
    • cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka Na zahuštění
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Z bůčku odstraníme kůží a naložíme jako na udění na 3 týdny a nejmíň dvakrát obratíme. Naložený bůček oplachneme a nakrájíme na kostky. Cibulku nakrájíme na jemno a opražíme na tuku, přidáme bůček a necháme zatáhnout. Podlijeme vodou, přidáme kmín, pepř, sladkou papriku a dusíme do měkka. Když je bůček měkký, přidáme zelí a necháme dvacet minut povařít. Dochutíme a zahustíme s moukou rozkvedlanou ve studené vodě.
2
Podáváme s knedlíkem. Kdo má rád ostré, může přidat jednu feferonku zároveň se zelím.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová | 26. 12. 2007 18:22

    Petře díky za upřesnění nakládání masa

  • Standa Kudrlička | 25. 12. 2007 13:41

    Pane Petře,nechtěl jsem a ani bych si nedovolil kritizovat váš recept.Opravdu mi šlo jen o to,zjistit důvod nakládání bůčku.Maso na uzení si nakládám také(mimochodem já ho nakládám nasucho a dávám 3 dkg soli na 1 kg masa),takže příště si z jednoho kousku určitě udělám segedín.

  • Petr Ondruš | 25. 12. 2007 01:26

    Pane Stando když už někdy budete nakládat maso na udění, tak můžet si udělát segedín a sám zjistíte zda to čekaní stalo za to. Jako každé maso naložené na udění nikdy nestratilo česnekovou chuť. A kdybi se vám nechtěl dělat segedín tak si ho upečte to taky nemá chybu podle mně,ale jak se říka tisíc lidí tisíc chutí.

  • Petr | 25. 12. 2007 01:18

    Paní Ivčo bůček se nakládá jak maso. Ja dávám taky 2,5dkg soli na kilo masa.Převařím vodu a zaleji maso vychladnutou vodou.Do takového laku davám 2 až 3 hlavičky česneku které prolisuji. Maso zatěžím a zalejí vodou asi 5cm nad maso.

  • Standa Kudrlička | 21. 12. 2007 08:18

    Já dávám česnek až úplně nakonec,právě proto,aby tam zůstala jeho chuť.Nevím totiž,jestli by mi vydržela chuť na segedín celé tři týdny.Ale třeba by byla ještě větší.Moc děkuji za odpověď.

  • Jaroslav Pelcman | 20. 12. 2007 06:12

    Naložené maso na uzení má příjemný nádech česneku, který zůstane i po tepelné úpravě. Nevyvaří se do omáčky.

  • Standa Kudrlička | 19. 12. 2007 12:15

    Doufám,že to nikdo nebude brát jako rejpání,ale nikde jsem se v tomto receptu nedozvěděl důvod nakládání bůčku.I postup vaření je stejný jako s nenaloženým masem,jenom na konci zahušťuji najemno strouhanou syrovou bramborou jako skoro všechny guláše,ale to s tím nemá nic společného.Třeba je to s naloženým bůčkem rychleji hotové,nebo výsledný pokrm má jinou chuť,no ale to už by zase nebyl segedín.Proto prosím autora o vysvětlení.Děkuji

  • Jarča | 19. 12. 2007 06:23

    Já dávám 2,5 dkg soli na 1 kg masa a potřu česnekem. Nevím jak autorka receptu.

  • Anonym | 18. 12. 2007 23:31

    No fuj!

  • Ivana Přikrylová | 18. 12. 2007 18:41

    Můžete prosím napsat jak se nakládá bůček před uděním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Kysané zelí Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Židovské řízky

Židovské řízky

Housky

Housky

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Fazole na slanině

Fazole na slanině

Domácí houskový knedlík

Domácí houskový knedlík

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Doporučujeme

30 minut
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

29
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
27
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
23
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
21
Pečená vepřová plec s bramborem
Pečená vepřová plec s…
20
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky…

Zajímavé články

Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na dnešní Den matek?
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na…
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Vrcholně elegantní Kate na oslavách konce války: Prostě princezna!

Vrcholně elegantní Kate na oslavách konce války: Prostě princezna!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

  • Recepty.cz
  • Segedín z naloženého bůčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact