• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Segedín z naloženého bůčku
Napište svůj komentář k receptu

Segedín z naloženého bůčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedín z naloženého bůčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • kysané zelí
    • cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka Na zahuštění
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Z bůčku odstraníme kůží a naložíme jako na udění na 3 týdny a nejmíň dvakrát obratíme. Naložený bůček oplachneme a nakrájíme na kostky. Cibulku nakrájíme na jemno a opražíme na tuku, přidáme bůček a necháme zatáhnout. Podlijeme vodou, přidáme kmín, pepř, sladkou papriku a dusíme do měkka. Když je bůček měkký, přidáme zelí a necháme dvacet minut povařít. Dochutíme a zahustíme s moukou rozkvedlanou ve studené vodě.
2
Podáváme s knedlíkem. Kdo má rád ostré, může přidat jednu feferonku zároveň se zelím.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová | 26. 12. 2007 18:22

    Petře díky za upřesnění nakládání masa

  • Standa Kudrlička | 25. 12. 2007 13:41

    Pane Petře,nechtěl jsem a ani bych si nedovolil kritizovat váš recept.Opravdu mi šlo jen o to,zjistit důvod nakládání bůčku.Maso na uzení si nakládám také(mimochodem já ho nakládám nasucho a dávám 3 dkg soli na 1 kg masa),takže příště si z jednoho kousku určitě udělám segedín.

  • Petr Ondruš | 25. 12. 2007 01:26

    Pane Stando když už někdy budete nakládat maso na udění, tak můžet si udělát segedín a sám zjistíte zda to čekaní stalo za to. Jako každé maso naložené na udění nikdy nestratilo česnekovou chuť. A kdybi se vám nechtěl dělat segedín tak si ho upečte to taky nemá chybu podle mně,ale jak se říka tisíc lidí tisíc chutí.

  • Petr | 25. 12. 2007 01:18

    Paní Ivčo bůček se nakládá jak maso. Ja dávám taky 2,5dkg soli na kilo masa.Převařím vodu a zaleji maso vychladnutou vodou.Do takového laku davám 2 až 3 hlavičky česneku které prolisuji. Maso zatěžím a zalejí vodou asi 5cm nad maso.

  • Standa Kudrlička | 21. 12. 2007 08:18

    Já dávám česnek až úplně nakonec,právě proto,aby tam zůstala jeho chuť.Nevím totiž,jestli by mi vydržela chuť na segedín celé tři týdny.Ale třeba by byla ještě větší.Moc děkuji za odpověď.

  • Jaroslav Pelcman | 20. 12. 2007 06:12

    Naložené maso na uzení má příjemný nádech česneku, který zůstane i po tepelné úpravě. Nevyvaří se do omáčky.

  • Standa Kudrlička | 19. 12. 2007 12:15

    Doufám,že to nikdo nebude brát jako rejpání,ale nikde jsem se v tomto receptu nedozvěděl důvod nakládání bůčku.I postup vaření je stejný jako s nenaloženým masem,jenom na konci zahušťuji najemno strouhanou syrovou bramborou jako skoro všechny guláše,ale to s tím nemá nic společného.Třeba je to s naloženým bůčkem rychleji hotové,nebo výsledný pokrm má jinou chuť,no ale to už by zase nebyl segedín.Proto prosím autora o vysvětlení.Děkuji

  • Jarča | 19. 12. 2007 06:23

    Já dávám 2,5 dkg soli na 1 kg masa a potřu česnekem. Nevím jak autorka receptu.

  • Anonym | 18. 12. 2007 23:31

    No fuj!

  • Ivana Přikrylová | 18. 12. 2007 18:41

    Můžete prosím napsat jak se nakládá bůček před uděním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Kysané zelí Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Šusky (opečené škubánky)

Šusky (opečené škubánky)

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Thajské žluté zeleninové karí

Thajské žluté zeleninové karí

Bazalková pasta / pesto

Bazalková pasta / pesto

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

197
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
86
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
80
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
55
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
54
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého břicha. Pozor si dejte i na některé zdravé potraviny!
9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého…
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté, odpalované i bez koulení
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté,…
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
AHA.cz Agáta v slzách u Žilkové: Je to masakr! Včera jsem se zhroutila

Agáta v slzách u Žilkové: Je to masakr! Včera jsem se zhroutila

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Čermák a jeho nová Veronika: Její manžel se o nich dozvěděl z médií?!

Čermák a jeho nová Veronika: Její manžel se o nich dozvěděl z médií?!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

  • Recepty.cz
  • Segedín z naloženého bůčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact