• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Segedín
Napište svůj komentář k receptu

Segedín

autor: luckymili
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kysané zelí
    • sádlo
    • 3
      ks cibule
    • 250
      g vepřová tlačenka
    • paprika
    • sůl
    • maggi
    • zakysaná smetana
    • 1
      kg vepřový bůček nebo plecka

Postup přípravy receptu

1
Upozornění - jen pro labužníky a žádné dietáře. Dáme vařit kysané zelí s kmínem a solí. Ve vetším kastrolu rozpálíme sádlo, osmažíme cibulku a přidáme na větší kostky maso (nejlépe bůček a prorostlý) a ze všech stran osmahneme.
2
Přidáme sladkou papriku, trochu pálivé a rychle maso promícháme. Přidáme na kostky nakrájenou tlačenku a ztlumíme teplotu. Až se nám sulc z tlačenky rozpustí, podle potřeby přilijeme trochou vody.
3
Dusíme pod pokličkou s kontrolou doměkka. Podle potřeby přilíváme po malých částech vodu. Do měkkého masa přidáme podučené zelí. Dochutíme a podáváme s miskou zakysané smetany.Tento guláš, pokud používáte minimální množství vody nepotřebuje zahušťování.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva | 13. 6. 2013 13:03

    Je to vážně skvělý nápad, přidat tlačenku. Lepší segedýn jsem prý ještě neuvařila a to mi klepe důchod na dveře. No a manžel ho stačil doporučit už všem koho od včerejška potkal.

  • recepty73
    recepty73 | 20. 12. 2012 18:03

    ...zelí nedusit mimo, ale přidat po změknutí masa(pokud je hodně kyselé, stačí propláchnout), nedávat maggi, když se použije dobře ochucená tlačenka je tam na nic a bůček nemusí být zas tak moc prorostlý ;-) ...

  • ERIK LAKATOSOVIE | 12. 8. 2009 19:39

    POZERAM ZE TU SI VARI SEGEDIN KAZDY POSVOJOM :) JA SOM TO SKUSIL NA VELA SPOSOBOU ALE TEN MOJ JE ASI NAJLEPSII AJ RODINKA TO ODSUHLASILA :))

  • Anička Eliášová | 4. 7. 2007 08:58

    Včera jsem ho manželovi uvařila a moc si na něm pochutnal a říkal,že lepší ještě nejedl.dneska ho určitě dojí.Děkuji za recept.

  • Míša Ďáblík | 15. 10. 2006 09:53

    Výborný segedín, pokud použijete pořádný bůčet, tak voda není třeba. Doporučuji nechat den odležet, aby se zvýraznila chuť - pak to nemá chybu.

  • Jana Malá | 24. 5. 2006 21:21

    Vypadá to divně,ale vcelku to má vlastně logiku.Určitě to vyzkouším.

  • Michael Aussie | 24. 5. 2006 17:06

    Segedínský guláš je jeden z mých nejoblibenějších. Proto jsem byl hodně zvědavý na tuto obměnu a musím říci špica. Tento recept bych zařadil mezi tajné rodinné. Dělal jsem z menšího množství a pochybělo. Ta tlačenka mu dá chuť, kterou nejde ničím nahradit. Dávám za 1 a určitě už nebudu tento gulášek dělat jinak. Děkuji za podělení se o tento recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kysané zelí Maggi Paprika Sádlo Sůl Vepřová tlačenka Vepřový bůček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Minutková kuřecí směs II.

Minutková kuřecí směs II.

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Americká kukuřičná polévka

Americká kukuřičná polévka

Plněné linecké košíčky

Plněné linecké košíčky

Buchta z meruněk

Buchta z meruněk

Amorův jablečný řez (koláč)

Amorův jablečný řez (koláč)

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Kuřecí prsa s cuketou

Kuřecí prsa s cuketou

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

69
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
63
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
41
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
36
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin…
24
Krémový dušený špenát
Krémový dušený špenát

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Návrat Zdeňka Trošky: Porazil zákeřné bacily! Nesmí do kontaktu s lidmi

Návrat Zdeňka Trošky: Porazil zákeřné bacily! Nesmí do kontaktu s lidmi

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Segedín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact