• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Segedín
Napište svůj komentář k receptu

Segedín

autor: luckymili
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kysané zelí
    • sádlo
    • 3
      ks cibule
    • 250
      g vepřová tlačenka
    • paprika
    • sůl
    • maggi
    • zakysaná smetana
    • 1
      kg vepřový bůček nebo plecka

Postup přípravy receptu

1
Upozornění - jen pro labužníky a žádné dietáře. Dáme vařit kysané zelí s kmínem a solí. Ve vetším kastrolu rozpálíme sádlo, osmažíme cibulku a přidáme na větší kostky maso (nejlépe bůček a prorostlý) a ze všech stran osmahneme.
2
Přidáme sladkou papriku, trochu pálivé a rychle maso promícháme. Přidáme na kostky nakrájenou tlačenku a ztlumíme teplotu. Až se nám sulc z tlačenky rozpustí, podle potřeby přilijeme trochou vody.
3
Dusíme pod pokličkou s kontrolou doměkka. Podle potřeby přilíváme po malých částech vodu. Do měkkého masa přidáme podučené zelí. Dochutíme a podáváme s miskou zakysané smetany.Tento guláš, pokud používáte minimální množství vody nepotřebuje zahušťování.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva | 13. 6. 2013 13:03

    Je to vážně skvělý nápad, přidat tlačenku. Lepší segedýn jsem prý ještě neuvařila a to mi klepe důchod na dveře. No a manžel ho stačil doporučit už všem koho od včerejška potkal.

  • recepty73
    recepty73 | 20. 12. 2012 18:03

    ...zelí nedusit mimo, ale přidat po změknutí masa(pokud je hodně kyselé, stačí propláchnout), nedávat maggi, když se použije dobře ochucená tlačenka je tam na nic a bůček nemusí být zas tak moc prorostlý ;-) ...

  • ERIK LAKATOSOVIE | 12. 8. 2009 19:39

    POZERAM ZE TU SI VARI SEGEDIN KAZDY POSVOJOM :) JA SOM TO SKUSIL NA VELA SPOSOBOU ALE TEN MOJ JE ASI NAJLEPSII AJ RODINKA TO ODSUHLASILA :))

  • Anička Eliášová | 4. 7. 2007 08:58

    Včera jsem ho manželovi uvařila a moc si na něm pochutnal a říkal,že lepší ještě nejedl.dneska ho určitě dojí.Děkuji za recept.

  • Míša Ďáblík | 15. 10. 2006 09:53

    Výborný segedín, pokud použijete pořádný bůčet, tak voda není třeba. Doporučuji nechat den odležet, aby se zvýraznila chuť - pak to nemá chybu.

  • Jana Malá | 24. 5. 2006 21:21

    Vypadá to divně,ale vcelku to má vlastně logiku.Určitě to vyzkouším.

  • Michael Aussie | 24. 5. 2006 17:06

    Segedínský guláš je jeden z mých nejoblibenějších. Proto jsem byl hodně zvědavý na tuto obměnu a musím říci špica. Tento recept bych zařadil mezi tajné rodinné. Dělal jsem z menšího množství a pochybělo. Ta tlačenka mu dá chuť, kterou nejde ničím nahradit. Dávám za 1 a určitě už nebudu tento gulášek dělat jinak. Děkuji za podělení se o tento recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kysané zelí Maggi Paprika Sádlo Sůl Vepřová tlačenka Vepřový bůček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Květákový nákyp se šunkou

Květákový nákyp se šunkou

Obalovaná česneková křidélka

Obalovaná česneková křidélka

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

88
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
43
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…
31
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
27
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
24
Uzená krkovice s lepenicí s kysaným zelím
Uzená krkovice s…

Zajímavé články

Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
AHA.cz Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Ornella Koktová (32): Dojemné smíření se sestrou Charlotte (28)!

Ornella Koktová (32): Dojemné smíření se sestrou Charlotte (28)!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

  • Recepty.cz
  • Segedín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact