Na sádle osmažíme cibuli, přidáme osolené hovězí i vepřové maso nakrájené na proužky a dusíme. Až se šťáva vydusí, přidáme zatáhnout papriku a přilijeme víno. Dusíme do měkka, občas podlijeme, je-li třeba, a když je maso hotové přilijeme sladkou smetanu, ještě chvilku necháme "probublat", popřípadě dosolíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Antonia Trusková
|9. 3. 2009 18:18
Pan Jirí, netreba sa omlúvat, sme predsa ludia (to pevne dúfam). Dakujem za objasnenie.
recepty 73
|8. 3. 2009 17:26
Omlouvám se za zpoždění,recept je ze světové kuchařky-osobně vyzkoušený(a jedlý).Víno dávám bílé.Myslím,že pokud dáte jakékoliv kvalitní(ne z krabice),tak nic nezkazíte.V receptu je uvedeno pouze bílé,tak dávám to,jeké je právě po ruce a ještě se mi nestalo,že by jídlo znehodnotilo.Jiří
Antonia Trusková
|6. 3. 2009 19:15
Mohli by ste, prosím, upresnit o aký druh vína sa jedná? Ja varím madarské jedlá z knihy povazovanej za najlepsiu (!?) knihu o madarskej kuchyni a tam sa uvádza len hovädzie mäso a doporucuje sa z velmi kvalitnej casti.