Na večírky v letních měsících běžně připravuji pro zpestření.
2
Krajíc chleba namažu máslem, trochu posolím. Poté ho nakrájím na menší kousky, tak na jedno sousto a pokladu květy sedmikrásek. Na každý tak 2-3. Samozřejmě se dají připravit i celé krajíce, ale nejsou potom k dispozici jako jednohubka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marek jeryje
|17. 12. 2007 18:46
:), čeština byla vždy můj problém! Raději se věnovat vaření
Kuchařka on-line
|13. 12. 2007 13:38
Ano bylo, ale já bohužel takovéto prosté chyby už nevidím :-)))
Martina Marťásek
|13. 12. 2007 11:25
Marku , tenhle recept jste měl spíš přidat někdy na jaře , jedině že by mě macecha vyhnala místo na jahody , tak na sedmikrásky . . . :-)) A jen takový vedlejší dotaz pro autory tohoto webu , pokud jsou recepty moderované , nebylo by možno opravit chybičky a překlepy v receptu před schválením ? :-)