Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc mne tento recept láká, mám ale strach z té plechovky! Vždyť jsou barevné, co to udělá při pečení? Není zdraví škodlivé ???_
Mimo jiné prase by muselo sedět na sudu a ne na plechovce
no to je snad jasný , když mluví o kuřeti, že tam neposadí prase!
Vtip je v tom, že nemáte v ingrediencích napsáno právě to kuře:-):-):-)
Africké kari
Humrové chlebíčky
Rýžový pilaf
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Babiččina pudinková buchta
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Těstoviny s houbovou smaženicí
Dědovy škubánky na slano
Gyros krkovice na cibuli
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou