Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Pečené kuře
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc mne tento recept láká, mám ale strach z té plechovky! Vždyť jsou barevné, co to udělá při pečení? Není zdraví škodlivé ???_
Mimo jiné prase by muselo sedět na sudu a ne na plechovce
no to je snad jasný , když mluví o kuřeti, že tam neposadí prase!
Vtip je v tom, že nemáte v ingrediencích napsáno právě to kuře:-):-):-)
Rýžový nákyp s brokolicí
Boloňské špagety a la Krupi
Pomazánka na jednohubky
Bramborové placky se špenátovým…
Kořeněné škubánky-opečenky
Hruškové muffiny
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Gratinované brambory s hořčicí
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou