Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Moravské kuře
Grilované kuře z papiňáku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc mne tento recept láká, mám ale strach z té plechovky! Vždyť jsou barevné, co to udělá při pečení? Není zdraví škodlivé ???_
Mimo jiné prase by muselo sedět na sudu a ne na plechovce
no to je snad jasný , když mluví o kuřeti, že tam neposadí prase!
Vtip je v tom, že nemáte v ingrediencích napsáno právě to kuře:-):-):-)
Hermelínové brambory
Azu po česku
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Brampatáčky
Zapečená ryba s přílohou
Super tenké těsto na pizzu
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Hovězí sendvič s nakládanými…
Pečená kambala s tymiánem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem