Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc mne tento recept láká, mám ale strach z té plechovky! Vždyť jsou barevné, co to udělá při pečení? Není zdraví škodlivé ???_
Mimo jiné prase by muselo sedět na sudu a ne na plechovce
no to je snad jasný , když mluví o kuřeti, že tam neposadí prase!
Vtip je v tom, že nemáte v ingrediencích napsáno právě to kuře:-):-):-)
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Krémová česneková polévka
Burgundská hovězí pečeně
Pikantní česneková pomazánka
Zapečená brokolice se žampiony
Jehněčí kotlety - grilované
Jablečná roláda s tvarohem
Sníh na perníčky
Spaghetti Carbonara
Indický špenát se sýrem halloumi
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou