Kuře v parmazánu se salátem
Moravské kuře
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc mne tento recept láká, mám ale strach z té plechovky! Vždyť jsou barevné, co to udělá při pečení? Není zdraví škodlivé ???_
Mimo jiné prase by muselo sedět na sudu a ne na plechovce
no to je snad jasný , když mluví o kuřeti, že tam neposadí prase!
Vtip je v tom, že nemáte v ingrediencích napsáno právě to kuře:-):-):-)
Italské těstoviny
Anglické zázvorové sušenky
Pařížský dort - Harlekýn
Grahamové rohlíky
Buchta celulitida
Květáková polévka s mrkví II.
Hrách a kroupy
Pastýřský koláč - Páj
Rýže s vejci
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou