ano je ale nepolévá se olejem ,bramborák se pouze vloží do hotového salátu,ale vždyť je to přeci jedno ne??:o))každý má něco jiného co mu chutí a co ne,nerada dělám rozbroje:o))a je zbytečné se dohadovat..mě to chutná a hotovo:o)))
Moje maminka dělaal něco podobného-bramborák musel být smažený nejlépe na sádle a pak ho natrhala ještě horký do směsice salátu,rajčat a paprik,ale už bez jakéhokoliv oleje či tatarky,jen my,jako děti jsme do něj vždy navalili hromadu kečupu a moc nám to chutnalo.Dnes už nějak nemám odvahu tento"bramborákový" salát dělat,jelikož by rodina bohužel asi nesouhlasila s takovou kombinací..:o))
Tím prostředním anonymem jsem já, zapomněla jsem se podepsat.
Markétko,ten olej tam opravdu je,anonym má pravdu,přece v tom salátu.Nějak je tam toho moc.Smažení na oleji + salát s olejem a ještě nějaká smetánka?UF.
kde jste se dočetl milí anonyme, že se na něj lije olej???já tam teda nic takového nepsala.pěkný den všem anonymům,.kritiku psát umíte ale podepsat se to ne co??
Studený bramborák klidně, ale dávat na něj ještě olej a tatarku nebo lučinu či smetanu, to určitě ne. Už tak je tučný dost a dost.
Vražedná možná, ale dobrá a kdo nechce nemusí to jíst.
Kombinace bramboráku s tatarkou je přímo vražedná a měly by být na to paragrafy. Ta troška zeleniny už to nezachrání.
klasické bramboráky jím jen k uzenému se zelím.Od té doby co jsem vytvořila toto ho jinak už nesním:o))
Přesně tak, na bramborák natřít česnek, zarolovat a se salátem je to 1 báseň ...
Markéto,já mám ráda křupavé bramboráky,já bych si dala ten určitě výborný salát radši zvlášť.