• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Schválený vydatný salát
Napište svůj komentář k receptu

Schválený vydatný salát

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schválený vydatný salát
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těsto na bramboráky brambory, majoránka, sůl, pepř, kmín, česnek, vejce, mouka, uzenina
    • 1
      ks čínské zelí
    • 1
      ks ledový salát
    • 4
      ks vejce
    • 6
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika zelená a žlutá
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce tatarská omáčka nebo jogurt, lučina, zakysaná smetana, apod.

Postup přípravy receptu

1
Usmažíme bramboráky a dáme do tepla. Zelí, salát a papriky nakrájíme na nudličky, rajčata a vejce pokrájíme na měsíčky, osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou - promícháme. Před podáváním do každé porce natrháme bramboráky cca 2 kusy, můžeme na vrch zakápnout tatarkou, já si dávám většinou kopeček lučiny nebo zakysané smetany, zbytek rodiny samozřejmě tatarku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Rukolový salát s novými bramborami

Rukolový salát s novými bramborami

Bulgurový salát s rudými perlami

Bulgurový salát s rudými perlami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • englicka | 12. 1. 2007 21:37

    ano je ale nepolévá se olejem ,bramborák se pouze vloží do hotového salátu,ale vždyť je to přeci jedno ne??:o))každý má něco jiného co mu chutí a co ne,nerada dělám rozbroje:o))a je zbytečné se dohadovat..mě to chutná a hotovo:o)))

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 19:21

    Moje maminka dělaal něco podobného-bramborák musel být smažený nejlépe na sádle a pak ho natrhala ještě horký do směsice salátu,rajčat a paprik,ale už bez jakéhokoliv oleje či tatarky,jen my,jako děti jsme do něj vždy navalili hromadu kečupu a moc nám to chutnalo.Dnes už nějak nemám odvahu tento"bramborákový" salát dělat,jelikož by rodina bohužel asi nesouhlasila s takovou kombinací..:o))

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 19:09

    Tím prostředním anonymem jsem já, zapomněla jsem se podepsat.

  • Hedvika | 12. 1. 2007 18:07

    Markétko,ten olej tam opravdu je,anonym má pravdu,přece v tom salátu.Nějak je tam toho moc.Smažení na oleji + salát s olejem a ještě nějaká smetánka?UF.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 16:12

    kde jste se dočetl milí anonyme, že se na něj lije olej???já tam teda nic takového nepsala.pěkný den všem anonymům,.kritiku psát umíte ale podepsat se to ne co??

  • Anonym | 11. 1. 2007 23:06

    Studený bramborák klidně, ale dávat na něj ještě olej a tatarku nebo lučinu či smetanu, to určitě ne. Už tak je tučný dost a dost.

  • Anonym | 11. 1. 2007 15:36

    Vražedná možná, ale dobrá a kdo nechce nemusí to jíst.

  • Anonym | 11. 1. 2007 10:02

    Kombinace bramboráku s tatarkou je přímo vražedná a měly by být na to paragrafy. Ta troška zeleniny už to nezachrání.

  • englicka marketa | 9. 1. 2007 17:30

    klasické bramboráky jím jen k uzenému se zelím.Od té doby co jsem vytvořila toto ho jinak už nesním:o))

  • Martin Valový | 8. 1. 2007 19:20

    Přesně tak, na bramborák natřít česnek, zarolovat a se salátem je to 1 báseň ...

  • Zdeňka | 8. 1. 2007 13:25

    Markéto,já mám ráda křupavé bramboráky,já bych si dala ten určitě výborný salát radši zvlášť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Zelenina Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cherry rajčátka Čínské zelí Citronová šťáva Ledový salát Olivový olej Paprika Pepř mletý Sůl Tatarská omáčka Těsto na bramboráky Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová placka snadno a rychle

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Švestkové knedlíky II.

Švestkové knedlíky II.

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Palačinky se šunkou a vejci

Palačinky se šunkou a vejci

Smetanový dort s ovocem

Smetanový dort s ovocem

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

116
Máslové řízky
Máslové řízky
115
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
76
Dýňová tortila
Dýňová tortila
37
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
20
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Kuřecí vývar s domácími…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Schválený vydatný salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact