• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Schválený vydatný salát
Napište svůj komentář k receptu

Schválený vydatný salát

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schválený vydatný salát
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těsto na bramboráky brambory, majoránka, sůl, pepř, kmín, česnek, vejce, mouka, uzenina
    • 1
      ks čínské zelí
    • 1
      ks ledový salát
    • 4
      ks vejce
    • 6
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika zelená a žlutá
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce tatarská omáčka nebo jogurt, lučina, zakysaná smetana, apod.

Postup přípravy receptu

1
Usmažíme bramboráky a dáme do tepla. Zelí, salát a papriky nakrájíme na nudličky, rajčata a vejce pokrájíme na měsíčky, osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou - promícháme. Před podáváním do každé porce natrháme bramboráky cca 2 kusy, můžeme na vrch zakápnout tatarkou, já si dávám většinou kopeček lučiny nebo zakysané smetany, zbytek rodiny samozřejmě tatarku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

Těstovinový salát se zeleninou, masem…

Okurkový salát

Okurkový salát

Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • englicka | 12. 1. 2007 21:37

    ano je ale nepolévá se olejem ,bramborák se pouze vloží do hotového salátu,ale vždyť je to přeci jedno ne??:o))každý má něco jiného co mu chutí a co ne,nerada dělám rozbroje:o))a je zbytečné se dohadovat..mě to chutná a hotovo:o)))

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 19:21

    Moje maminka dělaal něco podobného-bramborák musel být smažený nejlépe na sádle a pak ho natrhala ještě horký do směsice salátu,rajčat a paprik,ale už bez jakéhokoliv oleje či tatarky,jen my,jako děti jsme do něj vždy navalili hromadu kečupu a moc nám to chutnalo.Dnes už nějak nemám odvahu tento"bramborákový" salát dělat,jelikož by rodina bohužel asi nesouhlasila s takovou kombinací..:o))

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 19:09

    Tím prostředním anonymem jsem já, zapomněla jsem se podepsat.

  • Hedvika | 12. 1. 2007 18:07

    Markétko,ten olej tam opravdu je,anonym má pravdu,přece v tom salátu.Nějak je tam toho moc.Smažení na oleji + salát s olejem a ještě nějaká smetánka?UF.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 16:12

    kde jste se dočetl milí anonyme, že se na něj lije olej???já tam teda nic takového nepsala.pěkný den všem anonymům,.kritiku psát umíte ale podepsat se to ne co??

  • Anonym | 11. 1. 2007 23:06

    Studený bramborák klidně, ale dávat na něj ještě olej a tatarku nebo lučinu či smetanu, to určitě ne. Už tak je tučný dost a dost.

  • Anonym | 11. 1. 2007 15:36

    Vražedná možná, ale dobrá a kdo nechce nemusí to jíst.

  • Anonym | 11. 1. 2007 10:02

    Kombinace bramboráku s tatarkou je přímo vražedná a měly by být na to paragrafy. Ta troška zeleniny už to nezachrání.

  • englicka marketa | 9. 1. 2007 17:30

    klasické bramboráky jím jen k uzenému se zelím.Od té doby co jsem vytvořila toto ho jinak už nesním:o))

  • Martin Valový | 8. 1. 2007 19:20

    Přesně tak, na bramborák natřít česnek, zarolovat a se salátem je to 1 báseň ...

  • Zdeňka | 8. 1. 2007 13:25

    Markéto,já mám ráda křupavé bramboráky,já bych si dala ten určitě výborný salát radši zvlášť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Zelenina Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cherry rajčátka Čínské zelí Citronová šťáva Ledový salát Olivový olej Paprika Pepř mletý Sůl Tatarská omáčka Těsto na bramboráky Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí vánočka

Domácí vánočka

Ovocný dort

Ovocný dort

Sumeček

Sumeček

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Kvašáky
Kvašáky
18
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Švestková nutela
Švestková nutela
14
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Schválený vydatný salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact