• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Schválený vydatný salát
Napište svůj komentář k receptu

Schválený vydatný salát

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schválený vydatný salát
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těsto na bramboráky brambory, majoránka, sůl, pepř, kmín, česnek, vejce, mouka, uzenina
    • 1
      ks čínské zelí
    • 1
      ks ledový salát
    • 4
      ks vejce
    • 6
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika zelená a žlutá
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce tatarská omáčka nebo jogurt, lučina, zakysaná smetana, apod.

Postup přípravy receptu

1
Usmažíme bramboráky a dáme do tepla. Zelí, salát a papriky nakrájíme na nudličky, rajčata a vejce pokrájíme na měsíčky, osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou - promícháme. Před podáváním do každé porce natrháme bramboráky cca 2 kusy, můžeme na vrch zakápnout tatarkou, já si dávám většinou kopeček lučiny nebo zakysané smetany, zbytek rodiny samozřejmě tatarku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Teplý bramborový salát

Teplý bramborový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • englicka | 12. 1. 2007 21:37

    ano je ale nepolévá se olejem ,bramborák se pouze vloží do hotového salátu,ale vždyť je to přeci jedno ne??:o))každý má něco jiného co mu chutí a co ne,nerada dělám rozbroje:o))a je zbytečné se dohadovat..mě to chutná a hotovo:o)))

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 19:21

    Moje maminka dělaal něco podobného-bramborák musel být smažený nejlépe na sádle a pak ho natrhala ještě horký do směsice salátu,rajčat a paprik,ale už bez jakéhokoliv oleje či tatarky,jen my,jako děti jsme do něj vždy navalili hromadu kečupu a moc nám to chutnalo.Dnes už nějak nemám odvahu tento"bramborákový" salát dělat,jelikož by rodina bohužel asi nesouhlasila s takovou kombinací..:o))

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 19:09

    Tím prostředním anonymem jsem já, zapomněla jsem se podepsat.

  • Hedvika | 12. 1. 2007 18:07

    Markétko,ten olej tam opravdu je,anonym má pravdu,přece v tom salátu.Nějak je tam toho moc.Smažení na oleji + salát s olejem a ještě nějaká smetánka?UF.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 16:12

    kde jste se dočetl milí anonyme, že se na něj lije olej???já tam teda nic takového nepsala.pěkný den všem anonymům,.kritiku psát umíte ale podepsat se to ne co??

  • Anonym | 11. 1. 2007 23:06

    Studený bramborák klidně, ale dávat na něj ještě olej a tatarku nebo lučinu či smetanu, to určitě ne. Už tak je tučný dost a dost.

  • Anonym | 11. 1. 2007 15:36

    Vražedná možná, ale dobrá a kdo nechce nemusí to jíst.

  • Anonym | 11. 1. 2007 10:02

    Kombinace bramboráku s tatarkou je přímo vražedná a měly by být na to paragrafy. Ta troška zeleniny už to nezachrání.

  • englicka marketa | 9. 1. 2007 17:30

    klasické bramboráky jím jen k uzenému se zelím.Od té doby co jsem vytvořila toto ho jinak už nesním:o))

  • Martin Valový | 8. 1. 2007 19:20

    Přesně tak, na bramborák natřít česnek, zarolovat a se salátem je to 1 báseň ...

  • Zdeňka | 8. 1. 2007 13:25

    Markéto,já mám ráda křupavé bramboráky,já bych si dala ten určitě výborný salát radši zvlášť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Zelenina Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cherry rajčátka Čínské zelí Citronová šťáva Ledový salát Olivový olej Paprika Pepř mletý Sůl Tatarská omáčka Těsto na bramboráky Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Angreštová marmeláda s medem

Angreštová marmeláda s medem

Prezidentský beránek

Prezidentský beránek

Tvarohová buchta tříbarevná

Tvarohová buchta tříbarevná

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Jak opravit nepovedený dort

Jak opravit nepovedený dort

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

215
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
54
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
28
Hovězí námořnické maso
Hovězí námořnické maso
24
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Červená řepa s medem…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Miroslav Etzler: Já a peníze? Zaplatil bych si plastiku obličeje!

Miroslav Etzler: Já a peníze? Zaplatil bych si plastiku obličeje!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Schválený vydatný salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact