• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Schovaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Schovaný hermelín

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schovaný hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory uvařené nastrouhané
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      ks hermelín
    • 12
      plátek drůbeží šunka
    • 80
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Hermelín rozkrájíme na 3 kolečka. Každý plátek dáme mezi dva plátky šunky. Toto zabalíme důkladně do bramborového těsta. Vzniklé placky obalíme ve strouhance a smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.
2
Můžeme kolečka před obalením ještě posypat různým kořením. Zvlášť dobré je grilovací, nebo potřít hořčicí, kečupem či chilli pastou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Saunový hermelín

Saunový hermelín

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová | 14. 1. 2007 19:36

    Ali: vůbec se mě to nedotklo,já jsem jen přesně pochopila,že už jste si všimla,jaké kombinace mi chutnají a jen mě to rozesmálo.:o)

  • Alena Tarabová | 14. 1. 2007 18:16

    Jani, nemyslela jsem to ve zlém, což jste jistě pochopila, jen mi se mi to porád dralo ven a tak jsem to švihla na klávesnici.

  • Alena Tarabová | 14. 1. 2007 18:11

    Jídlo jsme měli skutečně včera k obědu a nemělo to chybu. Udělala jsem k tomu zelí. Hodnotím velkou 1!

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 19:04

    Alenko: já si asi pokoj nedám nikdy,miluji tuto kombinaci-ať už v bramborovém těstě nebo v bramborákovém.Je to opravdu pochoutka a kdo je na stejné vlně jako jás těmito"sýrečky s charakter. a nezaměnitelnou vůní a chutí",tak jen doporučuji vyzkoušet.Dělám už spoustu let a vždy s obrovským úspěchem.:o)Poznámka: večeři jsem dnes zavrhla,ale jen z důvodu,že jsem pozvána jinam,takže určitě udělám příště.:o))

  • Airan | 12. 1. 2007 18:56

    Tohle se mi velice libi, nejak se ted rozsypal pytel s vynikajicimi recepty, dekuji za dobry napad.

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 17:11

    No toto vypadá velmi dobře už vím co zítra k obědu, díky za bezva nápad.

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 17:09

    A nedá pokoj s těmi voňavými sýrečky a nedá. Taky dělám takhle bramboráky, ale s voňavými sýrečky jsem to ještě nezkoušela.

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 11:31

    Já jsem si to špatně přečetla,že toto těsto je z vařených brambor....já dělám hermelín smažený v bramborovém těstě(nechce se mi vyrábět,takže používám těsto v prášku)Viz můj recept"Smažený hermelín se salámem"A klasické těsto na bramborové placky plním i hermelínem i tvarůžky nebo plátkem uzeného v kombinaci s těmito voňavými sýrečky:o)

  • Anonym | 12. 1. 2007 11:16

    Simčo, to není bramborákové těsto, ale bramborové těsto - je tužší...

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 11:04

    Simčo,udělám těsto jako na bramborák,sleju vodu z brambor a zahustím moukou,přidám česnek,pepř a kmín(někdy nastrouhám do těsta jednu cibuli) a ten postup jste odhadla naprosto správně-roztáhnu těsto na pánvičce na menší placku a pokladu hermelínem nebo tvarůžky a přikryji je další vrstvou brambor.těsta a obrátím.Je to opravdu mňamka a tak jste mi tady holky vyburcovaly chuťové pohárky,že to udělám dnes na večeři:o)

  • Simča Sládková | 12. 1. 2007 10:27

    Jani, jak to děláte s tím bramborákem? Já, když udělám těsto na bramborák, tak je dost tekuté - liju ho na pánev naběračkou. Takže "obalit" plátek Hermelínu napřipadá v úvahu. Takže to nalijete trochu těsta na bramborák, položíte sýr a opět zalijete bramborákovým těstem???? Prosím o podrobnější popis :o))) Simča

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 09:54

    Podobně dělávám bramboráky s hermelínem i s tvarůžky(jen těsto trochu více okořením).Je to vynikající.Můj muž k tomu chce vždy zelíčko a pivíčko.:o)

  • Jana z VM | 12. 1. 2007 09:43

    Markéto, kde to všechno berete??? Samá dobrota a mně z toho jde hlava kolem.. Kdy já to všechno vyzkouším??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Drůbeží šunka Hermelín Polohrubá mouka Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Hruškový džem se zázvorem

Hruškový džem se zázvorem

Brokolicová pomazánka

Brokolicová pomazánka

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

82
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
43
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…
37
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
33
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
32
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

  • Recepty.cz
  • Schovaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact